DIGI Romania: Ce Primesc GRATUIT Acum MILIOANE de Clienti

DIGI Romania are pentru mlioane de clienti din toata tara un benefciu gratuit de care oricine se poate bucura in momentul de fata, iata ce primesti.

DIGI Romania dinamic

DIGI Romania isi surprinde in mod pozitiv milioane de clienti din Romania, si le ofera in mod gratuit ceva ce foarte multi nici nu stiau ca pot primi, iar vestile sunt extrem de bune pentru multi romani. Vorbim despre o gratuitate de care milioane de romani nici macar nu stiu ca au parte de la DIGI Romania, iar asta pentru ca ea nu este una dintre cele pe care operatorul le promoveaza in mod explicit pentru cei care aleg sa profite de serviciile sale.

DIGI Romania le ofera tuturor clientilor Digi Net Fiberlink posibilitatea de a beneficia de DNS Dinamic gratuit pentru conexiunea lor de internet, ceva ce alti operatori nu ofera acum. Vorbim despre o adresa de tipul celor de internet care este asociata tot timpul IP-ului cu care se face conectarea la internet prin reteaua celor de la DIGI Romania, iar el este esential pentru ce care vor sa se conecteze de la distanta la calculatorul, sau routerul, lor pentru orice au nevoie.

DIGI Romania: Ce Primesc GRATUIT Acum MILIOANE de Clienti

DIGI Romania ofera posibilitatea de a face un DNS Dinamic folosind domeniul de internet go.ro, cel pe care RCS & RDS il detine de foarte multa vreme, dar despre care nu foarte multa lume stie. Clientii care vor sa beneficieze de acest serviciu vor avea posibilitatea de a isi alege un subdomeniu care va fi atribuit conexiunii lor de internet prin acel DNS Dinamic pe care DIGI Romania il va activa de fiecare data cand ne conectam la infrastructura sa.

DIGI Romania are setarile pentru activarea acestei optiuni disponibile in cadrul contului de client, in zona unde sunt oferite optiunile pentru sectiunea de internet Fiberlink, deci acolo veti gasi tot ceea ce va intereseaza. Avand in vedere ca ele nu sunt vizibile chiar atat de usor pentru toata lumea, e de inteles de ce nu foarte multi clienti ai DIGI Romania stiu despre ce este vorba, si de ce, probabil, putini o folosesc.

DIGI Romania ofera de ceva vreme optiunea de a folosi un DNS Dinamic in cadrul retelei sale de telecomunicatii, asa ca puteti beneficia de tot chiar acum, daca doriti asta.