Raiffeisen Bank: Anuntul SPECIAL facut pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a facut un anunt special pentru toti romanii din tara, iata cu ce veste vine banca pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii acum.

Raiffeisen Bank show

Raiffeisen Bank are un anunt special pentru toti romanii din tara, un anunt cu care incearca sa ajunga la cat mai multe persoane pentru ca este vorba si despre o veste importanta pentru noi. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca incepand de marti, 28 ulie, urmeaza sa fie disponibil in website-ul sau un nou spectacol creat special pentru toti romanii, acesta avand denumirea “Vara in care mama a avut ochii verzi”, si e ceva de interes pentru multa lume.

Raiffeisen Bank a inceput acum ceva timp un proiect special prin care a tot incercat sa le aduca tuturor romanilor acces la spectacole de teatru, dar in mediul online, nu in locatiile fizice din tara. Acest nou spectacol va fi deasemenea disponibil in mediul online, asa cum ne-a obisnuit Raiffeisen Bank pana in momentul de fata, si vorbim despre ceva ce probabil ca va interesa foarte multa lume, avand in vedere ca multi urmaresc deja spectacolele.

Raiffeisen Bank: Anuntul SPECIAL facut pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a anuntat ca acest spectacol va fi disponibil marti, 28 iulie, incepand cu ora 19:30, deci dupa ce ajungeti acasa de la serviciu, sau de oriunde altundeva, il veti putea urmari fara probleme. Aceasta piesa de teatru este pusa in scena de catre Teatrul National Radu Stanca din Sibiu, cei de la Raiffeisen Bank colaborand cu ei pentru aceasta piesa de teatru, care mai mult ca sigur va fi de interes  pentru foarte multa lume.

Începând de marți, 28 iulie, de la ora 19:30, vei putea urmări în Raiffeisen Art Proiect – Stagiune Virtuală – iulie…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 24 iulie 2020

Raiffeisen Bank va difuza online o dramatizare dupa un roman publicat de catre Tatiana Tibuleac, si vorbim despre o piesa de teatru pe care, probabil, ca foarte multi o vor si aprecia. Cei de la Raiffeisen Bank au mai publicat spectacole facute de catre cei de la Sibiu, si au sustinut activitatea de acolo, deci vorbim despre actori care au avut deja succes cu piesele publicate in cadrul proiectului pentru arta pe care il desfasoara banca in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank desfasoara foarte multe spectacole interesante in aceasta perioada, si ramane doar sa va alegeti ceea ce va intereseaza sa urmariti pentru a va mai si destinde in weekend.