GTA Online: OFICIAL, Cel mai MARE Update Anuntat de Rockstar

GTA Online vara

GTA Online are in mod oficial anuntat cel mai mare update de pana acum, compania Rockstar Games facand public anuntul prin intermedul platformei de socializare Twitter, si vorbim despre o schimbare ce va bucura fara discutie foarte multi dintre jucatorii sai.

GTA Online va avea parte de o actualizare in cursul acestei veri, in urmatoarele saptamani, deci fara discutie in august, iar cei de la Rockstar sustin ca vor prezenta o noua versiune a Heists, impreuna cu o locatie complet noua pentru toata lumea.

GTA Online nu are deocamdata dezvaluita noua locatie la care cei de la Rockstar Games lucreaza in momentul de fata, insa este de asteptat sa fie vorba despre ceva cu adevarat interesant, iar asta pentru ca e prima oara in ultima perioada in care este anuntat asa ceva.

GTA Online nu are parte de prea multe dezvaluiri anuntate in legatura cu aceasta actualizare pregatita de catre Rockstar Games, insa se pare ca vorbim despre ceva suficient de interesant incat sa tina jucatorii conectati la platorma online a companiei americane.

“A summer update to GTA Online is also on the way, offering up a fun mix of diverse new content from the game’s massive array of experiences to enjoy. … and the biggest ever update for GTA Online, featuring our latest take on Heists in an entirely new location.”

GTA Online urmeaza sa aiba parte de un update menit sa aduca atat de multe modificari incat si mai multi jucatori sa fie interesati de joc, dar mai mult decat atat, nu stim deocamdata, asa ca ramane de vazut ce anume va fi lansat in mod oficial.