Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Specificatiile Tehnice ale Camerei

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA are specificatiile tehnice ale camerei dezvaluite pentru oamenii din intreaga lume, iata ce a fost anuntat inaintea lansarii.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA are prezentate specificatiile tehnice finale care sunt pregatite de catre compania Samsung, inclusiv cele pentru modelul standard facandu-si aparitia, ceea ce e perfect normal. Puteti vedea mai jos cum arata specificatiile pentru Samsung GALAXY Note 20 ULTRA, si vorbim despre un sistem foarte similar cu cel folosit pentru camera din Samsung GALAXY S20 ULTRA, ceea ce am tot auzit in baza unor zvonuri recente.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea un senzor de imagine principal de 108 megapixeli, acesta avand deschidere de f/1.8 la 79 de grade, cu dimensiune senzor de 1/1.33″ si 0.8µm. Al doilea senzor de imagine, wide-angle, va avea deschidefe f/2.2 la 120 de grade, cu dimensiune senzor de 1/2.55″ s dimensiune pixel de 1.4 µm, in timp ce senzorul pentru zoom va avea tot 12 megapixeli, deschidere f/3. la unghi de 20 de grade, cu dimensiune senzor de 1 µm.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Specificatiile Tehnice ale Camerei

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea deasemenea si un senzor de imagine ToF, la fel ca si multe alte modele de telefoane, iar stabilizare optica va exista doar pentru senzorul principal, si cel de zoom. Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi capabil sa inregistreze clipuri video 8K la rezolutia de 24 fps, si 4K la 60 fps, la fel ca si seria S20, iar asta e de asteptat, avand in vedere ca vor avea procesoare identice, sau destul de similare, in final.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea o camera mult mai buna decat cea pe care o vom vedea in modelul standard, iar asta e deasemenea de asteptat pentru ca pretul e foarte diferit intre ele. Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va costa cu mult peste 1000 de euro, in timp ce modelul standard ar putea costa doar 1000 de euro, insa deocamdata nu exista consens in ceea ce priveste preturile finale ale telefoanelor care vor fi dezvaluite pe 5 august.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi prezentat in mod oficial in data de 5 august, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva pe 21 august, sau in jurul acestei date.