BANCA Transilvania: Anuntul INCREDIBIL, ce au Facut Romanii

BANCA Transilvania a publicat un anunt incredibil in care ne dezvaluie ce au facut romanii, dar si ce trebuie sa stie foarte multa lume acum.

BANCA Transilvania creditare

BANCA Transilvania a facut o dezvaluire uluitoare cu privire la romanii din toata tara, si la ceea ce au facut ei cu doar cateva zile in urma, si e bine ca toata lumea sa stie ce se intampla. BANCA Transilvania a avut zilele trecute o promotie speciala pentru creditele pe care le ofera pentru clientii din Romania, si se pare ca acestea au fost la extrem de mare cautare in randul clientilor, atat de mare incat acestia au profitat de ele in numar surprinzator de mare.

BANCA Transilvania sustine ca 6000 de persoane au aplicat pentru credite online prin intermediul website-ului sau in ziua de 20 de iulie, in decursul celor 15 ore in care promotiile au fost valabile. Asta inseamna ca in fiecare ora, 400 de persoane au aplicat pentru creditele pe care BANCA Transilvania le-a avut disponibile, si vorbim despre un numar surprinzator de mare de romani care a ales sa profite de aceste oferte facute de catre banca acum.

BANCA Transilvania: Anuntul INCREDIBIL, ce au Facut Romanii

BANCA Transilvania spune ca a vandut cel mai bine creditele de nevoi personale Practic BT, dar si imprumuturile imobiliare-ipotecare, acestea reprezentand 70% din totalul aplicatiilor. Cei de la BANCA Transilvania spun ca 10.000 de persoane si-au aratat interesul vis-a-vis de campania sa in perioada in care ea a fost doar promovata, pentru ca in final 6000 de oameni sa profite de oferte si sa ceara un credit de la banca in ziua de 20 iulie.

BANCA Transilvania a oferit deasemenea si trei weekend-uri de glamping in Romania pentru trei dintre persoanele care au ales sa ceara credite de la banca, concursul fiind promovat de catre institutia financiara. BANCA Transilvania este la a doua sesiune de oferte pe care a facut-o pentru clientii din Romania in ceea ce priveste creditele, si dupa cum se poate vedea, vorbim despre un succes foarte mare pe care il inregistreaza cu ideea sa.

BANCA Transilvania ajuta mii de romani sa obtina finantare pentru orice au nevoie in aceasta perioada, si era necesar sa faca asta pentru a sustine repornirea economiei locale.