Planeta Mercur: VIDEO ULUITOR al NASA care a Uimit Omenirea

Planeta Mercur este prezentata intr-un video uluitor al NASA care a uimit toata omenirea, iata ce ne prezinta agentia spatiala americana acum.

Planeta Mercur este prezentata astazi intr-un clip video uluitor publicat de catre cei de la NASA, iar asta ne arata din nou cat de mici suntem cu adevarat in acest univers foarte mare, ceva ce foarte multa lume stia deja. Ceea ce vedeti in clipul video de mai sus este planeta Mercur trecand rapid pe langa soarele care este in centrul sistemului solar, si vorbim despre o priveliste complet impunatoare care ne arata cat de mici suntem in realitate.

Planeta Mercur nu este una chiar atat de mica, iar ceea ce vedem in clipul video de mai sus ne arata din nou cat de mare este steaua din centrul sistemului solar in raport cu planetele pe care le incalzeste. Vorbim despre o stea imensa, o stea care poate distruge planeta Mercur fara sa se observe mai mult decat o flacara puternica pe suprafata sa, iar asta din cauza dimensiunilor foarte mari pe care le are in raport cu corpurile care o orbiteaza.

Planeta Mercur: VIDEO ULUITOR al NASA care a Uimit Omenirea

Planeta Mercur se afla la o distanta considerabila de soare, iar asta o face vizibila mai mare, in raport cu steaua, decat este in realitate, deci daca ar fi unele langa celelalte, ea ar fi si mai mica. Diferentele dintre cele doua corpuri cosmice ne arata din nou cat de mici sunt planetele din sistemul solar in comparatie cu soarele, iar planeta Mercur este cea mai buna dovada a faptului ca steaua este corpul cosmic suprem din sistemul nostru solar.

Planeta Mercur are o masa mai mica decat cea a Pamantului, dar cu toate acestea, nici planeta noastra nu ar fi un punct mai mare in fata stelei daca ar fi filmata din departare plimbandu-se la fel prin preajma sa. Planeta Mercur urmeaza sa fie vizitata foarte curand de catre o nava spatiala trimisa de catre ESA si JAXA, iar aceasta ne va oferi mai multe informatii cu privire la ceea ce se ascunde acolo, si asta in conditiile in care oricum nu prea stim nimic.

Planeta Mercur nu a mai fost filmata de ceva vreme intr-o ipostaza similara, insa poata ca nava care se indreapta spre ea ne va putea oferi o priveliste similara in viitorul foarte apropiat.