Raed Arafat: avertizare, realitatea din spitalele dedicate Coronavirus

Raed Arafat avertizare realitatea spitalele dedicate Coronavirus

Raed Arafat a publicat astazi un clip video in care ne arata ceea ce se intampla intr-un spital care ingrijeste doar bolnavi de Coronavirus in momentul de fata, si puteti vedea ceea ce se intampla in zonele in care foarte multa lume nu are acces.

DSU incearca cu acest clip video sa ne readuca in atentie faptul ca trebuie sa ne protejam, si ca nu vrem sa ajungem in spitale, acolo unde viata nu e chiar atat de fericita, mai ales daca infectia este una agresiva, si apar simptomele foarte puternice.

“În spatele tuturor eforturilor depuse de colegii din prima linie, se află acea doză de speranță, motorul de a merge mai departe și a răzbate în această luptă cu noul virus.

Prin curaj, implicare, putere de muncă și grijă pentru oameni, toți acești salvatori au putut reda adevărata lumină pe chipurile celor aflați în dificultate.

Sub echipamentul de protecție se află un om, simplu, discret care are un singur țel, de a putea în continuare prin efort, dăruire și implicare să pună o nouă cărămidă solidă la fundația propriei tale vieți.
Pentru a susține toate aceste eforturi și pentru a nu fi în zadar, noi, ceilați, trebuie să fim precauți și să respectăm în continuare regulile generale pentru a diminua riscul de infectare cu noul Coronavirus.

  • Poartă masca de protecție!
  • Spală-te des pe mâini!
  • Nu îți atinge nasul, gura, ochii dacă nu ai mâinile dezinfectate!
  • Respectă normele de distanțare socială!

Lupta nu s-a incheiat! Dar cu ajutor, cu prudență, cu responsabilitate din partea noastră, a tuturor, vom învinge!”

Un film care arata o mica parte din ce se intampla zi si noapte in unitatile de primiri urgente si in sectiile de…

Publicată de Raed Arafat pe Sâmbătă, 25 iulie 2020