Windows 10: Schimbarile URIASE Lansate pentru Calculatoare

Windows 10 are parte de schimbari uriase pregatite de catre compania Microsoft pentru toti utilizatorii, iata ce vrea sa lanseze foarte curand pentru noi.

Windows 10 focalizare

Windows 10 va avea parte de o sere de schimbari uriase lansate pentru calculatoare de catre cei de la Microsoft, iar aici vorbim despre foarte multe imbunatatiri care sunt pregatite pentru toata lumea. Windows 10 are deja unele dintre aceste noutati majore oferite in versiune beta pentru cei care testeaza sistemul de operare, iar altele vor veni in perioada urmatoare, toate find testate pentru lansare in cadrul actualizarii care va fi oferite in cursul toamnei.

Windows 10 va avea un nou taskbar, acest lucru fiind deja confirmat de catre cei de la Microsoft, chiar si cu imagini, iar asta nu e ceva care sa nu fi fost asteptat de catre foarte multa lume de ceva vreme. Windows 10 are implementata in aceasta noua versiune o functionalitate care afiseaza tile-urile din Start Menu in functie de tema care este aplicata de catre utilizator, ceva ce vine ca o schimbare buna pentru experienta generala de folosire a sistemului de operare.

Windows 10: Schimbarile URIASE Lansate pentru Calculatoare

Windows 10 are deasemenea implementate modificari pentru browserul Edge, care va putea fi personalizat ceva mai usor de catre utilizatori, insa doar in momentul in care se logheaza oamenii pentru prima oara. Experienta pentru notificari este deasemenea imbunatatita in cadrul Windows 10, iar asta pentru ca utilizatorii pot inchide notificari individuale direct din Notifications Center, iar functia Focus Assist va fi dezactivata automat.

Windows 10 va avea deasemenea mutate unele dintre setari din Control Panel in sectiunea pentru setari, iar pentru tablete este deasemenea modificata interfata pentru a oferi o experienta mai moderna. Windows 10 are deasemenea facute alte modificari pentru interfata in ideea de a o face sa arate mult mai apropiat de anul in care ne aflam, iar asta e o veste buna, cel putin din punct de vedere vizual, deci ar trebui sa avem parte de o experienta mult mai buna, in final.

Windows 10 va avea aceasta actualizare lansata in toamna de catre Microsoft, in momentul in care va fi 100% pregatita, astfel ca avem destul de putin de asteptat pana in momentul in care totul va fi finalizat.