Netflix: OFICIAL, Anunturile IMPORTANTE pentru TOTI Abonatii

Netflix a facut in mod oficial anunturile importante pe care le asteptau abonatii din intreaga lume, iata ce a confirmat compania americana acum.

Netflix reinnoiri

Netflix a facut in mod oficial doua anunturi importante pentru toti abonatii sai din toata lumea, iar unele dintre ele vor bucura cu siguranta extrem de multa lume, ceea ce este exact ceea ce isi doresc multi oameni. Mai exact, cei de la Netflix au confirmat faptul ca vor continua seriile a doua creatii originale foarte populare, un film si un serial, iar asta bine sa intareasca ideea ca utilizatorii sai merita doar ceea ce este mai bun in momentul de fata de la companie.

Netflix a anuntat in primul rand ca va lansa al doilea sezon al serialului Outer Banks, acesta fiind lansat luna trecuta de catre compania americana, insa se pare ca e atat de popular incat va fi lansat si sezonul al doilea. Cei de la Netflix au promovat foarte mult serialul Outer Banks, iar asta i-a adus mai mult ca sigur si popularitatea dorita in randul fanilor, astfel ca acum Netflix va continua seria cu inca un sezon care s-ar putea dovedi a fi cel putin la fel de popular.

Netflix: OFICIAL, Anunturile IMPORTANTE pentru TOTI Abonatii

Netflix a anuntat deasemenea ca va lansa si The Kissing Booth 3 in 2021, iar asta la doar cateva zile dupa ce a lansa The Kissing Booth 2 pentru abonatii din intreaga lume. Vorbim din nou despre un succes foarte rapid inregistrat de catre cei de la Netflix pentru serialul lor in momentul de fata, acesta aducandu-le posibilitatea de a anunta ca vor lansa inca un film din aceasta serie care a avut foarte mare succes pana acum in randul abonatilor.

Netflix obisnuieste sa-si reinnoiasca filmele si serialele cu sezoane noi la scurt timp dupa ce le lanseaza, iar fix acelasi lucru vedem si aici din partea companiei americane acum. Ambele creatii originale ale Netflix ar trebui sa fie lanste in 2021 de catre companie, astfel ca mai avem destul de asteptat pana cand ele vor fi disponibile, mai ales ca pandemia de Coronavirus impiedica multe dintre filmari sa inceapa in foarte multe tari, din pacate.

Netflix are si multe alte filme si seriale originale grozave pregatite pentru lansare, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ceea ce vrea sa lanseze pentru noi de aceasta data.