iPhone 12 cu Ecran de 5.4 inch CONFIRMAT de catre iOS 14

iphone 12 5.4 inch ios 14

iPhone 12 cu ecran de 5.4 inch este unul dintre telefoanele pe care compania Apple le va lansa pentru clientii din toata lumea in aceasta toamna, iar pana acum n-am avut prea multe idei cu privire la felul in care urma sa arate acest nou model de telefon.

iPhone 12 are totusi parte de o confirmare in ceea ce priveste aspectul, diagonala ecranului, dar si rezolutia, si totul multumita iOS 14, imaginea de mai jos fiind facuta in baza informatiilor incluse de catre Apple in sistemul sau de operare pentru iDevice-uri.

iPhone 12 are confirmata de catre iOS 14 o rezolutie de 2079 x 960 pixeli, usor mai mica decat cea pe care o au ecranele telefoanelor iPhone cu diagonala de 5.8 inch, iar asta pare sa confirme faptul ca acest nou model e pregatit pentru lansare.

iPhone 12 cu ecran de 5.4 inch ar fi o alta optiune de telefon cu ecran mic pe care cei de la Apple ar oferi-o separat de iPhone SE, asa ca e posibil sa fie unul dintre modelele care sa genereze vanzarile mari pe care si le doreste compania americana acum.

iPhone 12 5.4 inch iOS 14 imagine