Telekom: SURPRIZA cu un Anunt GROZAV pentru Clientii Romani

Telekom le face tuturor clientilor din Romania, si multor altor romani, o surrpiza foarte mare cu un anunt grozav, iata ce a dezvaluit operatorul.

Telekom stele

Telekom surprinde astazi cu un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, dar unul care ii vizeaza inclusiv pe restul romanilor din tara, si asta pentru ca vorbim despre ceva de interes general. Cei de la Telekom au anuntat ca filmele seriei Star Wars devin disponibile in cadrul HBO Go pentru abonatii sai care au servicii de televiziune, si aceasta extraoptiune inclusa, insa in realitate toti romanii se vor putea bucura de acest continut.

Telekom ofera HBO Go inclus la abonamentele actuale, sau ca extraoptiune pentru celelalte pe care le pot activa clientii, iar seria Star Wars devine disponibila pentru toti abonatii HBO Go, clienti ai operatorului, sau nu. Cei de la Telekom profita de aceasta situatie pentru a-si promova inclusiv Smart Stick-ul pe care il stiti cu siguranta, si care este una dintre initiativele foarte bune care vin pentru clientii din Romania in aceasta perioada din an.

Telekom: SURPRIZA cu un Anunt GROZAV pentru Clientii Romani

Telekom ofera luni intregi de HBO Go gratuit pentru unele dintre abonamentele de televiziune pe care le are pentru clientii sai din Romania, si asta e un lucru foarte bun pentru toata lumea. Telekom nu e singurul operator de telecomunicatii care are o asemenea oferta disponibila, dar e una dintre cele mai bune de care poate profita oricine in momentul de fata, mai ales cand vine vorba despre TV Stick-ul care aduce televiziunea prin internet pentru oameni.

Fanii SF 🛸 au un motiv de bucurie în plus. 👾 Filmele seriei Războiul Stelelor devin disponibile pe HBO GO. Cu ajutorul…

Publicată de Telekom Romania pe Duminică, 26 iulie 2020

Telekom a inceput anul cu extrem de multe oferte foarte bune pentru multe dintre serviciile pe care le ofera in Romania, si asta e o veste excelenta pentru toti clientii sai. Telekom continua sa aiba ofertele foarte bune pentru noi toti, iar la acestea se adauga inclusiv surprizele pe care le ofera parteneri precu HBO, care a decis sa includa seria Star Wars in cadrul platformei pentru ca toata lumea sa o poata vedea in momentul de fata.

Telekom are toate aceste oferte disponibile pentru o serie limitata de timp, si ar fi bine sa profitati de promotii daca sunteti cu adevarat interesati de promotiile pe care le are.