CEC Bank: Veste GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere chiar acum pentru ei, si cat de mult ii poate ajuta.

CEC Bank debit

CEC Bank surprinde astazi cu o veste extrem de buna pentru toti clientii sai din Romania, una pe care am vazut-o in cazul clientilor altor banci, insa pentru cei de la aceasta institutie financiara ea vine intr-un final abia acum. Mai exact, cei de la CEC Bank si-au anuntat clientii in legatura cu faptul ca au acum posibilitatea de a isi plati in mod automat facturile pentru diverse servicii de care beneficiaza in Romania, si totul prin intermediul sistemului sau de internet banking.

CEC Bank le permite clientilor din toata Romania, prin serviciul Direct Debit, sa aleaga momentul in care sunt facute platile pentru facturile care sunt emise de catre diversi furnizori de servicii. In baza datei alese de catre clienti, CEC Bank va retrage in mod automat banii din cont si face plata facturilor, in functie de factura care este emisa de catre partener, ceea ce ne scuteste de a ne pierde timpul facand aceste lucruri in viata de zi cu zi.

CEC Bank: Veste GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank a gandit acest sistem intr-un asemenea mod incat sa usureze viata clientilor, dar din pacate pentru a ajunge acolo este necesara parcurgerea unor pasi birocratici. Este nevoie de semnarea unui contact pentru ca banii sa poata fi retras din contul clientului, iar asta mai mult ca sigur nu va convinge prea multi clienti ai CEC Bank sa profite de Direct Debit pentru a avea platite in mod automat facturile pentru serviciile de care beneficiaza.

💸 Nu mai ai când să mergi la bancă să-ți plătești facturile? Acum, se pot plătit automat prin Direct Debit, lună de lună, la data stabilită de tine.👉 Mai multe detalii aici: http://ow.ly/osej50AK488#CECBank

Publicată de CEC Bank pe MarÅ£i, 28 iulie 2020

CEC Bank are o procedura mai complicata decat cei de la ING Bank, de exemplu, si asta in ciuda faptului ca serviciile de acest gen ar trebui sa fie simple, dar asta nu se intampla chiar totdeauna, din pacate pentru noi. CEC Bank ar trebui sa aiba in sistemul sau de internet banking, dar si in aplicatia pentru telefoane mobile disponibile informatii cu privire la sistemul Direct Debit, deci va puteti orienta inclusiv in functie de ceea ce este prezentat acolo.

CEC Bank are disponibil acest sistem pentru toti clientii sai din Romania in momentul de fata, deci daca sunteti cu adevarat interesati de el, il puteti activa si folosi chiar de acum.