DACIA Logan: Versiunea SPECIALA despre Care NU Ai Stiut Inca

DACIA Logan exista intr-o versiune speciala despre care nu ai stiut pana in momentul de fata, iata ce a fost facut din masina produsa la Mioveni.

DACIA Logan endurance

DACIA Logan este o masina vanduta in foarte multe exemplare in cei peste 10 ani in care exista pe piata, iar printre toate masinile care inca mai circula pe drumurile publice se afla si o versiune speciala despre care nu ai stiut. Vorbim despre o versiune modificata a DACIA Logan care participa la cursele de endurance din Marea Britanie, ea fiind facuta de catre un entuziast care se numeste Oliver Kriese, el conducandu-si masina si in cursele de la Nurburgring.

DACIA Logan in versiunea aceasta speciala a ajuns inclusiv la cursele de endurance din Marea Britanie, participand deja la una de acolo, iar pe 1 august urmeaza sa participe la o alta. Vorbim despre curse in care participa masini ce sunt cu mult mai scumpe decat banala DACIA Logan, insa aici vorbim despre o versiune special modificata pentru a putea fi folosita in cadrul acestui gen de curse, ea avand doar caroseria masinilor pe care le stim acum.

DACIA Logan: Versiunea SPECIALA despre Care NU Ai Stiut Inca

DACIA Logan endurance sport

DACIA Logan folosita in aceste curse este si un model mai vechi, dupa cum puteti vedea, insa modificarile care au fost facute pentru ea permit utilizarea sa in cursele ce se desfasoara acolo. Desigur ca aceasta versiune speciala a DACIA Logan nu va fi cea mai rapida dintre toate cele care participa la curse, asa cum e normal, iar asta pentru ca are de infruntat masini precum Aston Martin, sau modele de la Ferrari, deci nu poate castiga.

DACIA Logan prezenta totusi in aceste curse este un triumf pentru producatorul roman, care este reprezentat intr-o zona in care nu e chiar atat de vizibila. DACIA Logan nu este o masina sport, nu a fost, si nici nu va fi vreodata, ea fiind gandita doar pentru transport din punctul A, in punctul B, fara prea mult confort, insa iata ca uneori apar si versiuni modificate care pot fi bune chiar si pentru cursele de tip endurance, dar asta dupa multa munca.

DACIA Logan a avut nevoie de foarte multe modificari pentru a ajunge in pozitia in care se afla acum, si asta nu a fost ceva foarte simplu de realizat de catre cei care a facut masina.