Google Chrome: Noua Functie SPECIALA pe Telefoane si PC-uri

Google Chrome tarziu

Google Chrome urmeaza sa aiba o noua functie speciala lansata pentru telefoane si PC-uri in viitorul nu foarte indepartat, cel mai popular browser de pe planeta avand pregatite schimbari substantiale de catre compania Google pentru anul 2020.

Google Chrome va avea pentru telefoane si PC-uri o noua functie care va oferi posbilitatea de a salva tab-uri pentru a le accesa mai tarziu, eventual cand avem timp sa si fim atenti la ceea ce spun website-urile respective, ideea in sine fiind una buna.

Google Chrome va permite, practic, salvarea tab-urilor si sincronizarea lor intre telefoane mobile, tablete, calculatoare, pentru a fi accesate in oricare dintre aceste medii, chiar si pentru a fi citite mai tarziu, fara a fi necesara folosirea vreunul serviciu tert.

Google Chrome ajunge practic din urma Firefox si Microsoft Edge, iar asta pentru ca ambele ofera de ceva vreme o functionalitate similara, sau au integrat suport pentru servicii terte care faciliteaza folosirea unui asemenea sistem de catre utilizatori.

Google Chrome salvare tarziu

Google Chrome are deocamdata in plin proces de testare aceasta functionalitate, ea urmand a fi lansata in mod oficial pentru toata lumea in viitorul foarte apropiat, dar ramane de vazut de cat timp va fi necesar pentru ca ea sa fie finalizata.