iPhone 12: Schimbarea foarte IMPORTANTA Facuta de catre Apple

iPhone 12 oled lg

iPhone 12 va avea parte de o schimbare foarte mare facuta de catre compania Apple pentru clientii care-i vor cumpara viitoarele modele de telefoane, si vorbim despre ceva care era in pregatire de cativa ani de zile, fiind finalizat abia acum.

iPhone 12 urmeaza sa fie a doua serie de telefoane ale celor de la Apple care va avea ecrane OLED fabricate de catre o alta companie decat Samsung, cei de la LG urmand a furniza 20 de milioane de componente pentru noua serie de telefoane.

iPhone 12 urmeaza sa aiba o parte dintre ecranele OLED pentru modelul cu ecran de 6.1 inch furnizate de catre cei de la LG, in timp ce restul ecranelor pentru celelalte modele vor fi furnizate de catre cei de la Samsung, exact precum in cursul anilor trecuti.

iPhone 12 are de 5 ori mai multe ecrane comandate de catre compania Apple de la LG in raport cu seria anterioara, iar asta si pentru ca coreenii au reusit sa-si extinda capacitatea de productie, ei fiind anterior dedicati exclusiv productiei LCD.

iPhone 12 le va oferi celor de la Apple in sfarsit posibilitatea de a pune mai multa presiune pe cei de la Samsung pentru a reduce preturile ecranelor OLED, care sunt foarte scumpe, iar LG este compania potrivita pentru a face acest lucru.