Posta Romana: Decizia importanta asteptata de multi romani

Posta Romana sortare

Posta Romana a anuntat o decizie asteptata de catre foarte multi dintre romani, una care trebuia sa vina de foarte multa vreme, dar care chiar daca vine acum, tot este una buna de care ne putem bucura foarte multi in baza schimbarii pe care o produce.

Posta Romana continua procesul de modernizare in Romania, astfel ca la Cluj-Napoca va cumpara o linie automata pentru sortarea coletelor si plicurilor cu scanare OCR si coduri de bare, adica exact ceea ce exista la firmele de curierat deja.

Posta Romana va simplifica foarte mult viata angajatilor cu un sistem de acest gen, si ar putea expedia deasemenea trimiterile in tara, in caietul de sarcini din SEAP, fiind achizitie publica, fiind mentionate cele de mai jos vis-a-vis de achizite.

“Instalatie de sortare automata colete postale, trimiteri PRIORIPOST, corespondenta inregistrata, cu scanare (OCR si Barcod) a etichetelor/adreselor de destinatie, pentru dotarea Centrului Regional de Tranzit Cluj-Napoca (CRTz Cluj)”, prin leasing financiar pentru o perioada de 4 ani – conform descrierii din documentul descriptiv (caietul de sarcini).

Achizitia echipamentului prin leasing financiar nu prevede plata unui avans din partea entitatii contractante, iar valoarea reziduala este 0% fiind cuprinsa in ratele de leasing. Achitarea ultimei rate este considerata ca fiind plata valorii reziduale.”