WhatsApp: Noua SCHIMBARE Facuta pentru MILIARDE de Telefoane

WhatsApp are o noua schimbare facuta pentru miliarde de telefoane din intreaga lume, iata ce a pregatit de aceasta data compania din spatele platformei.

WhatsApp enervante

WhatsApp are o noua schimbare pentru miliarde de telefoane iPhone si Android dezvaluita inainte de a fi lansata in mod oficial, si puteti vedea mai jos ce anume este pregatit pentru modificare de catre companie. Cei de la WhatsApp urmeaza sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a folosi o noua optiune pentru a opri permanent notificarile primite din grupurile de conversatii, ea fiind complementara pentru celelalte deja existente.

WhatsApp ofera deja optiunea de a opri notificarile pentru grupurile de conversatii, pentru o perioada maxima de 1 an de zile, insa in curand va exista si optiunea de a le bloca pentru totdeauna. Aceasta optiune o va inlocui pe cea care permite blocarea notificarilor WhatsApp din grupuri pentru o perioada de 1 an de zile, iar asta pentru ca era inutil sa existe amandoua, deci o vom vedea pe cea pentru blocare pentru totdeauna deoarece, in final, e cam acelasi lucru.

WhatsApp: Noua SCHIMBARE Facuta pentru MILIARDE de Telefoane

WhatsApp enervante notificari

WhatsApp va ramane in continuare cu optiunea de a bloca notificarile de la grupurile de conversatii timp de 8 ore, dar si timp de o saptamana, astfel ca aveti aceste optiuni intermediare oferite. WhatsApp are de foarte multa vreme implementate optiunile pentru a bloca notificarile pentru grupurile de conversatii, si desigur ca foarte multa lume le foloseste pentru ca e nevoie de asa cva pentru grupurile in care am fost adaugati fara voie, sau in care oamenii sunt prea enervanti.

WhatsApp inca mai are de implementat multe functii importante pe partea de notificari pentru utilizatorii din intreaga lume, insa din compania nu se prea grabeste sa faca asta. WhatsApp ar trebui sa ofere mai multe optiuni pntru a prelua controlul asupra a ceea ce primim in telefoanele noastre, dar si asupra a ceea ce ajunge la altii, dar e destul de dificil de facut totul respectand si intimitatea oamenilor din intreaga lume, asa cum e normal.

WhatsApp va lansa aceasta noua functionalitate cand va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, insa intre timp ne putem folosi de functia de oprire pentru 1 an a notificarilor.