HBO GO: Anuntul UIMITOR, cu o Veste GROZAVA pentru Abonati

HBO GO a facut un anunt uimitor cu o veste grozava pentru abonatii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii daca ai abonament pentru platforma de streaming.

HBO GO emmy

HBO GO este una dintre cele doua mari platforme de streaming video la cerere din Romania, iar pentru abonatii din toata tara a venit un anunt foarte interesant de care ei ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la HBO GO au anuntat ca serialele care au fost lansate in platforma in intreaga lume au primit cateva zeci de nominalizari pentru premiile EMMY, o realizare cu adevarat impresionanta, daca ne gandim ca vorbim despre extrem de multe titluri.

HBO GO ne spune ca pe primul loc la nominalizari se afla serialul Watchmen, acesta adunand nu mai putin de 26 de nominalizari la premii Emmy, el fiind urmat de catre serialul Succession cu 18. Westworld a adunat doar 11 nominalizari la premii Emmy anul acesta, o cifra mica in comparatie cu anii anteriori, dar s sezonul de anul acesta a fost mai putin interesant decat cele anterioare, asa ca era normal sa existe o diferenta si din acest punct de vedere.

HBO GO: Anuntul UIMITOR, cu o Veste GROZAVA pentru Abonati

HBO GO investeste foarte multi bani in serialele si filmele care sunt lansate in cadrul platformei de streaming video la cerere, astfel ca e normal ca ele sa adune si multe nominalizari la premii Emmy. Vorbim despre unul dintre cele mai prestigioase premii care pot fi castigate de catre producatorii de seriale, iar cei de la HBO GO vor sa adune cat mai multe victorii pentru a se putea lauda cu popularitatea creatiilor disponibile pentru toti abonatii.

“Nominalizările la premiile Emmy au fost anunțate. Multe producții de pe HBO GO au primit nominalizări, inclusiv “Watchmen”, care are cele mai multe (26), urmat de “Succession” (18) și “Westworld” (11). Mai multe afli din galeria noastră, iar producțiile sunt disponibile pe HBO GO dacă ți-a scăpat vreuna.”

HBO GO a lansat in 2020 destul de multe creatii noi pentru abonatii pe care-i are in toata lumea, si numarul acestora va creste in urmatoarele luni pentru ca Netflix genereaza concurenta foarte mare. HBO GO are drept principal concurent in Romania platforma Netflix, insa vorbim totusi despre seriale care au o audienta globala in minte, astfel ca premiile Emmy vizeaza toata plenta, nu doar abonatii dintr-o anumita tara, sau regiune, ceea ce e normal.

HBO GO este oferit in Romania cu o perioada de testare gratuita, este oferit gratuit de catre unii operatori de telecomunicatii, dar in rest trebuie platit un abonament pentru a accesa platforma.