Alpha Bank: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

Alpha Bank are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce surpriza uriasa le-a facut tuturor si cat conteaza pentru ei.

Alpha Bank apple

Alpha Bank are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, unul pe care o parte dintre ei il asteptau de ceva vreme, dar iata ca a venit intr-un final si momentul pentru ca ei sa se bucure de ce-si doreau. Mai exact, cei de la Alpha Bank au anuntat in sfarsit ca au lansat in Romania posibilitatea de a folosi Apple Pay cu ale lor carduri, asa cum au facut deja multe alte banci din tara noastra, chiar si de mai bine de un an.

Alpha Bank le permite oricaror clienti care au carduri emise de catre banca sa foloseasca Apple Pay chiar de acum pentru plati fizice, sau online, oricand au nevoie sa faca acest lucru. Desigur ca doar cei care au iPhone, sau Apple Watch, pot folosi Apple Pay in Romania cu cardurile oricarei banci, nu doar cele ale Alpha Bank, astfel ca exista aceasta limitare, dar despre ea stia foarte multa lume deja, pentru ca nu este una chiar atat de noua.

Alpha Bank: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

Alpha Bank ofera in mod gratuit posibilitatea de a folos Apple Pay pentru tranzactii, clientii sai din toata Romania putandu-se bucura de acest sistem in sfarsit, si veti avea unde sa platiti cu el. Folosesc Apple Pay de mai bine de un an de zile, iar din martie si pana acum oriunde am platit la vreun POS, am folosit exclusiv Apple Pay, fara bani, sau card fizic, deci daca sunteti client al Alpha Bank, veti putea face fix acelasi lucru in Romania.

Plătește în siguranță cu #AlphaCardul tău Visa prin Apple Pay, pentru o experiență de plată simplă, rapidă și personală….

Publicată de Alpha Bank Romania pe Marţi, 21 iulie 2020

Alpha Bank intra intr-o foarte lunga lista de banci care ofera posibilitatea de plata la POS folosind Apple Pay, insa desigur ca mai exista unele banci la care acest sistem nu este disponibil. Una dintre cele mai mari din Romania nu a avut pana recent disponibil Apple Pay in Romania, iar acum vedem si ca Alpha Bank intra in aceasta categorie selecta de banc, deci ne putem astepta ca sistemul sa fie oferit in curand de toate bancile din Romania, in lista completa.

Alpha Bank ofera posibilitatea de activare a Apple Pay la fel ca si celelalte banci, astfel ca trebuie sa faceti totul direct din telefoanele voastre, iar de la banca veti primi doar un SMS cu un cod pentru activarea serviciului.