BANCA Transilvania: OFICIAL, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

BANCA Transilvania are o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce a spus in mod oficial ca le ofera gratuit exclusiv astazi in tara.

BANCA Transilvania festival

BANCA Transilvania face, ce face, si tot isi susprinde in mod extrem de pozitiv clientii din toata Romania, astfel ca azi vorbim despre o noua veste foarte buna pentru cei care folosesc serviciile bacii. Mai exact, BANCA Transilvania este unul dintre sponsorii TIFF 2020, iar cu aceasta ocazie a decis sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a castiga doua kit-uri pentru participarea la evenimentul care va avea loc din cursul acestui weekend la Cluj-Napoca.

BANCA Transilvania a anuntat ca astazi va avea loc o noua sesiune a concursului BT Pay Day, astfel ca doar astazi oricine este interesat, poate castiga unul dintre cele doua kituri pe care banca le ofera. Vorbm despre kit-uri de participare la TIFF 2020 care permit vizualizarea oricarei proiectii care va avea loc in Cluj-Napoca, si totul in mod gratuit daca sunteti alesi ca si castigator al concursului care este organizat de catre BANCA Transilvania acum.

BANCA Transilvania: OFICIAL, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Azi

BANCA Transilvania le cere clientilor din toata Romania sa participe la BT Pay Day prin simpla efectuarea de tranzactii cu telefoanele folosind aplicatia BT Pay, insa exclusiv astazi. Este vorba despre plati cu telefonul, transferuri de bani, donatii, sau ce mai puteti face cu aplicatia celor de la BANCA Transilvania, insa totul doar pana diseara la ora 23:59, asa cum sunt derulate in mod obisnuit concursurile de acest gen ale bancii din Romania.

TIFF is coming! ❤️ La fel și #BTPayDay. Ne-am gândit că ți-ar plăcea și ție un kit TIFF. 🤩 Poți câștiga unul dintre…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 29 iulie 2020

BANCA Transilvania are derulat acest concurs pentru clientii din toata tara, chiar daca vorbim despre un eveniment care este desfasurat in Cluj-Napoca, oricine putand participa la el chiar acum. BANCA Transilvania vrea ca un numar cat mai mare de clienti din Romania sa profite de situatie si sa participe la BT Pay Day pentru a se bucura de aceste doua kit-uri pentru TIFF 2020, insa vorbm despre multi participanti, si doar doua premii oferite de catre banca.

BANCA Transilvania organizeaza in mod obisnuit concursuri de acest gen, insa acesta este cel mai probabil ultimul care ofera kit-uri gratuite pentru participarea la TIFF 2020.