RCS & RDS: Mesaj cu o IMPORTANTA Cerere pentru TOTI Clientii

RCS & RDS a publicat un mesaj foarte important cu o cerere e care ar trebui sa stie toti clientii sai din Romania, iata ce spune grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS electronic

RCS & RDS a publicat un mesaj cu o foarte importanta cerere pentru toti clientii sai din Romania, una de care ar trebui sa stie toata lumea, chiar si cei care nu sunt clienti ai grupului de telecomunicatii. Mai exact, cei de la RCS & RDS le cer tuturor clientilor din Romania sa isi activeze primirea facturii si in format electronic, prin email, astfel incat ei sa se poata bucura de o experienta de folosire mult mai buna decat in mod obisnuit, in fiecare zi.

RCS & RDS a avut o campanie ampla prin care a incercat sa-si convinga clientii din Romania sa isi activeze primirea facturilor si in format electronic, insa nu toata lumea a inteles mesajul. RCS & RDS a organizat inclusiv concursuri prin care a incercat sa ii convinga pe oameni sa faca acest lucru, dar nu a avut succesul pe care si l-ar fi dorit, ceea ce pana al urma nu e tocmai bine pentru ca acest pas este unul pe care toata lumea ar trebui sa il faca.

RCS & RDS: Mesaj cu o IMPORTANTA Cerere pentru TOTI Clientii

RCS & RDS vrea sa ii tina in siguranta pe clientii sai din toata Romania, iar asta presupune activarea primirii facturii in format electronic pentru a nu mai merge intr-un punct de prezenta pentru a o plati. Asta inseamna ca atat clientii, cat si angajatii celor de la RCS & RDS, raman in siguranta in tot acest proces, si nimeni nu trebuie sa se expuna in mod inutil pentru a plati o factura pentru serviciile de care beneficiaza de la operator chiar acum.

Ajută-l pe Facturescu! El face tot posibilul să aibă grijă de tine, dar tot mai sigur e să îți activezi factura…

Publicată de DIGI Romania pe Joi, 23 iulie 2020

RCS & RDS are deasemenea oferita posibilitatea de a activa primirea facturii chiar si prin WhatsApp, daca nu aveti un cont de email, astfel ca pana la urma aveti multiple optiuni disponibile. RCS & RDS permite activarea primirii facturii in acest format din contul de client al fiecarui utilizator, astfel ca va trebui sa mergeti acolo pentru a va asigura ca ati activat aceasta optiune in momentul de fata, si puteti beneficia de ceea ce ofera ea.

RCS & RDS ofera gratuit acest serviciu, la fel ca si cel al livrarii facturilor prin posta, dar spre deosebire de acea situatie, acum vorbim despre ceva pentru care nu cheltuie multi bani lunar.