Samsung GALAXY Note 20: Ce este Oferit GRATUIT la Cumparare

Samsung GALAXY Note 20 gratuit

Samsung GALAXY Note 20 trebuie sa fie un telefon de succes pentru compania Samsung, iar coreenii vor sa se asigure ca acest lucru se va intampla, asa ca organizeaza si o lansare speciala pentru noua serie de telefoane in 5 august.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in cadrul unei conferinte online de catre cei de la Samsung, insa se pare ca dupa aceea vor fi deschise si precomenzile pentru telefon, iar conform unor informatii aparute astazi, va exista un cadrou gratuit special oferit cu ele.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba oferite gratuit o pereche de Galaxy Buds Live la precomanda pentru clientii dornici sa cumpere telefonul, ceea ce vine ca o veste foarte buna, iar asta pentru ca aceste casti nu vor fi chiar atat de ieftine.

Samsung GALAXY Note 20 va avea oferite gratuit la precomanda casti wireless care costa 170 de dolari cadoul fiind unul extrem de bun, dar si scump, insa vorbim despre o promotie limitata care va fi disponibila doar in perioada de precomanda pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 20 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 6 august, iar sesiunea va dura pana in data de 19 august, deci va f suficient timp pentru ca oricine sa profite de aceasta oferta foarte buna, si sa le cumpere.