Telekom: Surpriza GROZAVA cu care ii BUCURA pe TOTI Romanii

Telekom a anuntat o noua surpriza grozava cu care ii bucura pe toti romanii, iata ce a decis sa faca de aceasta data operatorul, si ce primesc oamenii.

Telekom drona

Telekom are o alta surpriza extrem de buna pentru toti clientii sai din Romania astazi, si puteti vedea mai jos cu ce a decis operatorul de telecomunicatii sa-i uimeasca pe cei din tara. Vorbim despre un nou concurs pe care cei de la Telekom il organizeaza pentru romanii din toata tara, nu doar pentru clientii sai, iar in cadrul sau ofera posibilitatea de a castiga o drona in valoare de 150 de euro, ea fiind utila pentru foarte multe lucruri.

Telekom le cere romanilor care vor sa participe la acest concurs sa faca un colaj de fotografii in care sa prezinte calatoria la care viseaza, modalitatea de a-i bucura pe cei dragi, si cea mai amre dorinta. Puteti vedea mai jos cum arata un exemplu de colaj pe care cei de la Telekom il prezinta ca o recomandare pentru cei care vor sa se inscrie in concurs, deci va trebui sa depuneti putina munca pentru a putea castiga drona oferita de operator.

Telekom: Surpriza GROZAVA cu care ii BUCURA pe TOTI Romanii

Telekom surprinde cu decizia de a face un asemenea concurs pentru toti romanii, insa el vine la doar cateva zile dupa ce un altul a fost anuntat pentru clientii sai, si ofera posibilitatea de a castiga un telefon de la Huawei. De aceasta data vorbim despre o drona, de ce tip nu se stie deocamdata, insa cei de la Telekom le ofera romanilor posibilitatea de a castiga o drona care le-ar putea fi de mare ajutor in vacantele pe care le ac, insa nu doar acolo.

Te provocăm să iei parte la un concurs (29.07-04.08) care te va ajuta să indentifici motivele reale pentru care este…

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 29 iulie 2020

Telekom le cere romanilor sa publice aceste colaje in postarea de mai sus, ca si comentariu, iar mai apoi sa dea like paginii de Facebook oficiale pe care operatorul de telecomunicatii o are. Dupa ce parcurgeti acesti pasi, veti fi in mod automat inscrisi in concurs, si va veti putea bucura de posibilitatea de a castiga o drona de care poate ca nu ati mai avut pana in momentul de fata, dar care s-ar putea dovedi a fi de mare ajutor pentru ceea ce vreti sa faceti in viitor.

Telekom desfasoara acest concurs pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca nu profitati acum de oferta, veti pierde posibilitatea de a mai profita de alta in viitorul apropiat.