Raiffeisen Bank: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, ce NU Stiau

Raiffeisen Bank a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce nu stiau foarte multi dintre ei ca pot face acum.

Raiffeisen Bank rompetrol

Raiffeisen Bank a facut un anunt foarte important pentru multi dintre clientii sai din Romania, unul care ne vorbeste despre ceva ce foarte multi nu stiau ca pot face, desi exista de ceva vreme o lege cu o obligatie de acest gen. Mai exact, Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania ca pot folosi cardurile pentru a cere eliberarea unei sume de 200 de LEI de la orice benzinarie Rompetrol din tara, ca si cum ar scoate banii de la un bancomat.

Raiffeisen Bank le spune clientilor ca trebuie doar sa mearga intr-o benzinarie Rompetrol, sa ceara eliberarea sumei, sa plateasca cu cardul ca si cum ar face-o in mod obisnuit, si vor primi banii. Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania ca pot profita de acest sistem indiferent daca au un card de debit, sau un card de cumparaturi, astfel ca indiferent de situatie, vor primi banii de care au nevoie pentru a face orice fel de plata cu cash.

Raiffeisen Bank: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, ce NU Stiau

Raiffeisen Bank vorbeste aici despre o lege care a fost promulgata in Romania de ceva vreme, comerciantii cu POS-uri fiind obligati sa le elibereze clientilor maxim 200 de LEI, la cerere. Foarte multa lume nu stie de existenta acestui privilegiu care este oferit in momentul de fata in Romania multumita acestei legi, insa cei de la Raiffeisen Bank le spun clientilor ca se pot bucura de asta inclusiv in benzinariile Rompetrol din toata tara.

Știi că banca ta îți oferă mai multă libertate atunci când poți scoate bani gratuit chiar și când ești în mișcare, de la…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 29 iulie 2020

Raiffeisen Bank este una dintre putinele, daca nu chiar singura, banca de la care vine un mesaj de acest gen pentru clientii sai, insa in mod normal oricare dintre romani pot face acelasi lucru la magazine. Chiar daca multi dintre clientii Raiffeisen Bank nu stiau ca au aceasta posibilitate, ei bine, iata ca acum stiu ceea ce primesc daca vor sa profite de posibilitatea de a retrage 200 de LEI direct de la un comerciant in loc de un bancomat.

Raiffeisen Bank stie ca uneori oamenii nu pot ajunge usor la un bancomat pentru a scoate bani, desi in mod normal la oricare ar trebui sa poata fi facute retrageri fara comisioane percepute de catre banca.