Kaufland: Anunt INCREDIBIL, este GRATUIT pentru TOTI Romanii

Kaufland a facut un anunt incredibil pentru toti romanii din tara, iata ce are gratuit pentru toata lumea, si ce trebuie sa faci pentru a profita acum.

Kaufland festival

Kaufland a luat pe toata lumea prin surprindere cu un anunt pe care nimeni nu-l mai astepta in momentul de fata, mai ales ca aduce si ceva gratuit pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai. Kaufland a anuntat deschiderea unui nou concurs care are drept obiectiv oferirea de bilete si experiente unice la urmatoarea editie a Untold, indiferent cand anume ar urma sa aiba loc cel mai mare festival de muzica organizat anual, pana acum, in Romania.

Kaufland a publicat mesajul de mai jos prin care le cere tuturor romanilor sa ii arate care sunt tinutele lor favorite pentru festivaluri, iar asa sunt inscrisi in mod automat in concurs. Vorbim despre un concurs foarte interesant pe care cei de la Kaufland il organizeaza pentru romanii care inca mai spera sa poata ajunge la un festival de acest gen organizat in Romania, iar sperantele lor ar putea fi totusi indeplinite, chiar cu primirea gratuita a biletelor.

Kaufland: Anunt INCREDIBIL, este GRATUIT pentru TOTI Romanii

Kaufland este unul dintre sponsorii Untold, astfel ca acest concurs vine ca unul normal pentru lantul de hypermarket-uri, insa cel mai probabil va fi doar unul dintre cele organizate pana la urmatorul Untold. cei de la Kaufland le cer romanilor sa publice pe Facebook, sau Instagram, o poza cu outfit-ul lor special de festival, si sa foloseasca un tag special, plus o mentiune, pentru pagina sa de pe retelele de socializare, astfel incat postarile sa poata fi gasute.

Știm că anul acesta nu ai avut ocazia să porți ținute de festival, dar acum e momentul să le scoți din dulap.🤩🤩Ți-am…

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 29 iulie 2020

Kaufland ofera 5 premii pentru cei care alg sa participe, mai esact abonamente duble pentru una dintre urmatoarele 3 editii Untold, plus experiente de festival precum Backstage Pass, Meet and Greet, Back of the stage, FOH, Soundcheck. Practic, daca alegeti sa participati la concursul celor de la Kaufland, aveti chiar sansa de a va intalni cu unele dintre trupele care vor sustine concerte la viitoarele editii ale Untold, ceva ce nu multi isi pot imagina.

Kaufland desfasoara acest concurs pana in data de 2 august, deci aveti putine zile in care va puteti inscrie pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt puse la dispozitie acum.