Windows 10: Decizia Microsoft cu Impact MAJOR pentru PC-uri

Windows 10 este tinta unei decizii foarte importante a Microsoft, aceasta urmand a avea un impact major pentru calculatoarele din toata lumea.

Windows 10 secundar

Windows 10 are parte de o decizie extrem de importanta pe care compania Microsoft a luat-o in cursul acestui an, insa ea va avea un impact foarte mare pentru modul in care se vor desfasura lucrurile in viitor. Mai exact, cei de la Microsoft vor sa reduca frecventa cu care lanseaza actualizari importante pentru Windows 10, astfel incat vor lansa una singura majora pe an, in loc de una in primavara, si una in vara, iar totul pentru a expedia lansarea Windows 10X.

Windows 10 va avea procesul de evolutie afectat substantial de aceasta decizie pe care cei de la Microsoft au luat-o deja intern, si care urmeaza sa fie aplicata in perioada urmatoare, ea urmand a schimba intr-o buna masura tot. Inginerii care lucreaza acum la actualizarile majore pentru Windows 10 urmeaza sa fie trimisi in echipele care lucreaza la Windows 10X, iar asta pentru ca acel sistem de operare are nevoie de o expediere a procesului de dezvoltare.

Windows 10: Decizia Microsoft cu Impact MAJOR pentru PC-uri

Windows 10 ar urma sa aiba echipele de ingineri impartite dupa lansarea actualizarii din toamna, aflata inca in plin proces de dezvoltare, iar cum lansarea sa va avea loc in toamna, abia de atunci se va concentra totul pe Windows 10X. Cei de la Microsoft intentioneaza sa lanseze aceasta versiune in primavara anului 2021 pentru calculatoare, deci pana atunci va trebui finalizat totul, iar petnru ca asta sa se intample, Windows 10 nu va mai fi in centrul atentiei.

Windows 10 a avut pana acum destul de multe probleme din multe puncte de vedere, iar reducerea frecventei cu care sunt lansate actualizarile nu e tocmai ideea cea mai buna a celor de la Microsoft in acest moment. Totusi, in lipsa de alte solutii pentru a aduce noua versiune mai repede in dispozitive, Microsoft nu prea are alta solutie decat sa puna Windows 10 in plan secund cel putin pentru o perioada limitata de timp, probabil pentru cateva luni.

Windows 10 va avea in continuare lansate alte actualizari lunare de catre cei de la Microsoft, insa acestea nu aduc functii noi, ci doar rezolva probleme de functionare, si diverse vulnerabilitati.