Facebook va putea afisa clipuri video pentru utiliatori in retea

Facebook putea afisa clipuri video utiliatori retea

Facebook a luat o decizie foarte importanta pentru viitorul platformei de socializare, compania americana ajungand la o intelegere cu unele mari case de discuri din SUA pentru a afisa videoclipuri in cadrul retelei sale.

Facebook poate face acest lucru in mod legal de acum, pana in momentul de fata tot continutul video de acest gen fiind afisat doar pentru ca utilizatorii il incarcau fara drept, insa lucrurile se schimba, iar compania va putea afisa videoclipuri in mod legal.

Facebook cauta de ani de zile sa ajunga la o asemenea intelegere cu marile case de discuri din SUA pentru a putea concura mai serios cu YouTube pe partea de redare de clipuri video, si iata ca intr-un final lucrurile se schimba mult in bine.

Facebook va anunta acest parteneriat important in viitorul apropiat pentru utilizatorii din intreaga lume, si ramane doar sa vedem cata lume va profita de acest proiect pentru a publica noile videoclipuri muzicale propriile pagini de profil.

“Facebook a ajuns la acorduri cu cele mai mari trei companii muzicale pentru drepturile de a afișa videoclipuri oficiale pe platforma sa. Cu astfel de parteneriate, care se vor anunța în curând, Facebook ar putea concura mai bine cu YouTube, platforma dominantă pentru videoclipuri oficiale. Videoclipurile muzicale constituie unele dintre cele mai populare conținut YouTube, iar Facebook a căutat noi modalități de a crește vizibilitatea video, deoarece reclamele video sunt mai profitabile.”