Orange: Decizia pentru Clienti, Mesaj SPECIAL de la Operator

Orange a luat o decizie de interes pentru multi dintre clientii pe care-i are in Romania, iata ce mesaj special a venit de la operator astazi.

Orange polaroid

Orange a luat o decizie importanta pentru clientii sai din Romania, si a publicat un mesaj special care ii vizeaza in mod direct pe toti cei care sunt interesati sa se bucure de ceea ce are de oferit. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga 10 aparate foto Polaroid Now, cu detalii in aceasta pagina, daca decid sa participe la concursul pe care compania l-a lansat prin intermediul paginii sale de pe reteaua de socializare Facebook.

Orange are acest concurs disponibil doar pentru clientii care ii folosesc serviciile de televziune in momentul de fata, deci daca nu aveti unul activ, nu aveti cum sa va inscrieti in acest concurs nou. 10 aparate foto Polaroid Now sunt oferite de catre cei de la Orange pentru toti clientii din Romania in momentul de fata, un numar destul de mare daca ne gandim la faptul ca aceste aparate foto nu sunt tocmai dintre cele ma ieftine de pe piata acum.

Orange: Decizia pentru Clienti, Mesaj SPECIAL de la Operator

Orange le cere clientilor sa-si activeze un abonament de televiziune impreuna cu una dintre optiunile HBO, sau MAXPAK, ar asa clientii sunt inscrisi automat in concursul pe care-l desfasoara acum. Daca aveti deja un abonament de televiziune, atunci se pare ca nu puteti participa la concursul pe care cei de la Orange il desfasoara in momentul de fata, deci vorbim despre o promotie care se adreseaza doar celor care sunt clienti noi.

Fă-ţi cadou un Polaroid Now cu Orange Home TV şi HBO. Activează un abonament TV, împreună cu una dintre opțiunile HBO…

Publicată de Orange pe Vineri, 31 iulie 2020

Orange a pornit acest concurs de ceva vreme pentru clientii din Romania, deci daca inca nu v-ati inscris la el, poate ca ar fi bine sa o faceti, mai ales ca are o perioada limitata de desfasurare. Mai aveti timp pana in data de 17 august pentru a participa la concursul celor de la Orange, dupa care va trebui sa va obisnuiti cu ideea ca ati pierdut posibilitatea de a castiga un aparat foto care v-ar fi putut fi extrem de util in zilele de vacanta din aceasta perioada.

Orange desfasoara si alte concursuri interesante in Romania, si ar trebui sa va uitati la ceea ce are activ in momentul de fata, pentru ca sunt oferite o serie de premii foarte interesante.