Vodafone: SURPRIZA, ce NU se Asteptau sa Primeasca Romanii

Vodafone are o surpriza grozava pentru romanii care nu se asteptau sa primeasca asa ceva de la operatorul de telecomunicatii, iata cu ce veste a venit.

Vodafone apartament

Vodafone uimeste cu o surpriza pe care multi romani nu se asteptau vreodata sa o primeasca de la operator, dar e ceva ce poate ca ar trebui sa vina de la mai multe companii in aceasta perioada. Cei de la Vodafone au pornit de ceva vreme un concurs prin intermediul caruia le ofera romanilor posibilitatea de a castiga o varietate de premii foarte interesante, printre care si un apartament la Brasov pe care-l pot folosi pentru un an de zile,

Vodafone ofera acest apartament de vacanta pentru toti cei care sunt intersati sa profite de concursul care se afla acum in desfasurare, si vorbim despre Coresi ca locatie in care apartamentul e disponibil. Apartamentul este platit in totalitate de catre cei de la Vodafone pentru un intreg an, astfel ca persoanele care castiga il pot folosi oricum doresc pentru a-si petrece vacantele departe de orasul in care e afla, sau pentru a schimba orasul timp de 1 an.

Vodafone: SURPRIZA, ce NU se Asteptau sa Primeasca Romanii

Vodafone nu ofera doar acest apartament ca si premiu la concursul sau, ci ofera deasemenea inclusiv doua masini Audi A1 Sportback, impreuna cu alte premii interesante pe care oricine le poate castiga. Printre ele se numara inclusiv premii in bani, Vodafone fiind hotarat sa le aduca mari bucurii romanilor care au nevoie in aceasta perioada si de niste vesti bune, iar ceea ce a gandit vine ca o surpriza extrem de interesanta pentru romanii din tara.

La munte e aer curat și ai apartamentul tău. Completează toată colecția Iepure, răspunde la “Întrebările Verii” cu…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 31 iulie 2020

Vodafone le cere romanilor care vor sa participe la concursul numit “Intrebarile Verii” sa raspunda la o serie de intrebari prin MysteryBox, deci nu veti castiga foarte simplu. Chiar si asa, avand in vedere premiile pe care cei de la Vodafone le ofera pentru toata lumea, merita sa incercati sa participati la acest concurs special, iar asta pentru ca exista posibilitatea de a castiga un premiu care v-ar putea aduce destul de multa bucurie.

Vodafone desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca vreti sa profitati de tot ceea ce este disponibil, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti posibilitatea.