Netflix: OFICIAL, Surpriza LANSATA Acum pentru TOATA Lumea

Netflix a anuntat in mod oficial o surpriza lansata astazi pentru toti utilizatorii din intreaga lume, iata ce avem disponibil pentru platforma de streaming.

Netflix viteza

Netflix surprinde astazi cu o lansare importanta care vizeaza toti abonatii din intreaga lume, si e ceva la care nu se astepta nimeni in acest moment, dar ceva ce vine ca o veste foarte buna. Mai exact, cei de la Netflix au lansat o noua functie pentru redarea de filme si seriale prin intermediul platformei de streaming video la cerere, iar asta desi lumea nu a prea pus presiune pe companie sa ofere o asemenea functionalitate noua acum.

Netflix a lansat pentru telefoanele Android optiunea de a vedea filmele la viteza injumatatita fata de cea normala, sau de 0.75x, ori de 1.25x, sau 1.5x ori mai rapida decat cea normala. Noile optiuni pentru redarea filmelor si serialelor din platforma sunt oferite de catre Netflix inclusiv pentru continutul care a fost descarcat in telefoane si tablete de catre utilizatori, deci nu suntem limitati doar la vizualizarea de streaming video, ci si de vizualizare offline.

Netflix: OFICIAL, Surpriza LANSATA Acum pentru TOATA Lumea

Netflix impune ca utilizatorii sa activeze manual aceasta functie pentru fiecare film, sau serial, pentru care vor sa o foloseasca, deci ea nu va ramane activa in mod automat pentru orice fel de continut. Aici desigur ca vorbim despre un inconvenient, insa probabil asa a fost gandit sistemul pentru a putea fi oferit, deci nu putem face nimic pentru a modifica acest lucru, asa ca va trebui sa ne obisnuim cu ceea ce ne ofera Netflix chiar acum.

Netflix a testat aceasta fucntie pentru aproape un an de zile, si a adunat destul de multe critici din partea actorilor si regizorilor de la Hollywood, insa in final nu-i prea pasa despre asta. Pentru a nu fi criticata si mai mult, Netflix modifica inclusiv sunetul pentru fiecare viteza de redare aleasa de catre utilizatori, astfel ca experienta de vizualizare a continutului ar trebui sa fie oarecum destul de buna, in limitele unei schimbari de acest gen.

Netflix lanseaza in urmatoarele ore functia pentru telefoanele Android, iar in saptamanile urmatoare ea va fi extinsa inclusiv la iPhone, si la vizualizarea folosind calculatoare, si website-ul sau.