EA SPORTS UFC 4: Nou Trailer Lansat pentru Viitorul Joc (VIDEO)

EA SPORTS UFC 4 are parte astazi de un nou trailer inainte de a fi lansat pentru jucatorii din intreaga lume, iar mai jos aveti si explicatiile companiei cu privire la ceea ce am urma sa primim.

“EA SPORTS a lansat astăzi un nou trailer pentru UFC 4 evidențiind modul de joc Carieră, în cadrul căreia jucătorii pot progresa și deveni campion absolut. Modul Carieră din UFC 4 oferă o experiență imersivă, atât în interiorul, cât și în afara octogonului. Fiecare detaliu din cariera jucătorului, de la prietenii și rivalități, la accidentări și categoria de greutate, va juca un rol important în evoluția acestuia. Antrenorul Davis îi va ajuta pe jucători să își urmeze parcursul în carieră prin noile sisteme Fighter Evolution și Relationship, care permit personalizarea experienței de joc.

Noul trailer al jocului poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube al EA SPORTS UFC.

UFC 4 va fi disponibil în toată lumea începând de vineri, 14 august, pe PlayStation®4 și Xbox One. Jucătorii pot precomanda jocul acum și vor primi conținut bonus, care include campionii la categoria grea, Tyson Fury și Anthony Joshua, împreună cu pachetele de personalizare Backyard și Kumite cu accesorii exclusive cu rol cosmetic. În plus, membrii EA Access vor putea obține UFC 4 începând cu 7 august și vor avea oportunitatea de a participa, înainte de lansare, la provocări UFC 4 în cadrul cărora pot debloca accesorii unice și puncte în joc.”