LUNA: Fenomenul SPECIAL, Culoarea NEOBISNUITA Zilele Acestea

LUNA trece printr-un fenomen special zilele acestea, si va aparea cu o culoare neobisnuita pe cer, iata ce vei putea urmari in cursul lunii august.

luna portocalie

LUNA trece iar printr-un fenomen care nu se intampla chiar atat de des in ceea ce priveste, insa aceasta este o veste cu atat mai buna pentru cei care urmaresc cu foarte mare atentie ce se intampla pe cer. In cursul lunii august, cel putin incepand cu ziua de 3 august, LUNA va fi vizibila plina pe cer, dar si cu o culoare speciala pentru aceasta perioada din an, una care va face urmarirea sa cu atat mai interesanta pentru toti cei interesati sa o vada in aceasta perioada.

LUNA va aparea cu o culoare usor portocalie pe cer, ceea ce desigur ca reprezinta o schimbare interesanta in raport cu ceea ce vedem in mod normal, dar asta se intampla in perioada aceasta a anului. In SUA acest fenomen prin care trece LUNA se numeste cel al sturionului, sau al cerealelor, insa in realotate vorbim doar despre o faza prin care trece satelitul natural al Pamantului in raport cu soarele care ne asigura viata in sistemul nostru solar.

LUNA: Fenomenul SPECIAL, Culoarea NEOBISNUITA Zilele Acestea

LUNA va fi vizibila portocalie si plina pe cer chiar atunci cand rasare in cursul zilei de luni, 3 august, deci nu o veti putea vedea chiar oricand va uitati pe cer, ceea ce e perfect normal. Acelasi fenomen ar trebui sa se intample si cand LUNA lasa loc soarelui pe cerul care ne inconjoara, astfel ca ramane doar sa va uitati cu foarte mare atentie pe cer la ceea ce se intampla pentru ca pana anul viitor nu veti mai putea vedea un fenomen similar in ceea ce o priveste.

LUNA trece o data la cateva saptamani prin situatii de acest gen, aparand intr-o forma speciala pe cer, ceea ce o face cu atat mai interesanta de urmarit, iar foarte multa lume asteapta cu interes aceste evenimente. In functie de felul in care apare pe cer in raport cu soarele, LUNA are uneori si culori neobisnuite, cercetatorii reusind sa le documenteze pe toate astfel incat oamenii sa poata urmari mai usor ceea ce se intampla in apropierea Pamantului.

LUNA va fi pe 3 august vizibila in forma plina si culoare portocalie, insa dupa aceea ramane sa o urmariti pentru a vedea cum mai este vizibila pe cer, daca aveti noroc si timp.