Kaufland: Decizia IMPORTANTA pentru Magazine din TOATA Tara

Kaufland a luat o decizie foarte importanta pentru toate magazinele sale din Romania, iata cum i-a uimit pe foarte multi romani cu schimbarile mari.

kaufland realitate

Kaufland a acut un anunt foarte important pentru toti romanii intra in oricare dintre magazinele sale din toata tara, si e bine ca toata lumea sa stie ce poate primi daca alege sa-si faca cumparaturile de la lantul de hypermarket-uri. Cei de la Kaufland sarbatoresc 15 ani de prezenta in Romania int-run mod cu totul, si cu totul, special, alegand sa ofere 1500 de reduceri permanente pentru produsele care sunt listate in cadrul tuturor magazinelor din toata tara.

Kaufland a facut si un catalog special in care prezinta doar unele dintre produsele care se bucura de reduceri permanente in magazinele sale, si puteti vedea mai jos prima pagina a acestui catalog. Cei de la Kaufland spun ca in fiecare saptamana vor mai fi adaugate cate 150 de produse noi care vor avea reduceri permanente pentru toti clientii, astfel ca vorbim despre oferte cu adevarat spciale care vor fi oferite pentru romani in magazinele din toata tara.

Kaufland: Decizia IMPORTANTA pentru Magazine din TOATA Tara

kaufland realitate reduceri

Kaufland are oricum o gama foarte variata de oferte de care se pot bucura clientii sai in intreaga retea de hypermarket-uri, iar cele 1500 de reduceri permanente vin ca un supliment pentru ceea ce exista deja. Kaufland a ales produsele special pentru a le oferi cu preturi neasteptat de bune pentru toti clientii sai din Romania in hypermarket-uri, astfel ca va trebui sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este listat la vanzare pentru a fi siguri ca profitati de ofertele cele mai bune.

Kaufland isi bucura n fiecare saptamana clientii cu oferte extrem de bune, avand cate un catalog lansat la fiecare cateva zile, iar ele aduc promotii extrem de bune separat de reducerile permanente. Kaufland are deasemenea si un card cu promotii speciale pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, si le permite inclusiv sa aleaga un produs care beneficiaza de un altul oferit gratuit la achizitie, totul ca parte a proiectului de a atrage cat mai multi clienti noi.

Kaufland are aceste reduceri permanente disponibile in toate hypermarket-urile chiar acum, asa ca trebuie doar sa analizati catalogul din website-ul sau, si sa mergeti in magazine pentru a face cumparaturile.