CEC Bank: Anuntul UIMITOR pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank a facut un anunt uimitor pentru clientii sai din toata Romania, iata ce mesaj important are banca pentru toata lumea in acest weeend.

CEC Bank autorulota

CEC Bank isi surprinde de aceasta data clientii din Romania cu un anunt uimitor de care unii dintre ei ar trebui sa stie chiar in acest moment pentru ca vine ca o veste foarte buna. Mai exact, cei de la CEC Bank ii anunta pe clientii care folosesc carduri mastercard in legatura cu faptul ca pot castiga o autorulota, si multe alte premii, daca aleg sa faca plati folosindu-si cardurile Mastercard emise de catre banca, si puteti vedea ca sunt premii bune.

CEC Bank are toti clientii cu carduri Mastercard ca potentiali participanti la acest concurs, iar asta pentru ca orcare dintre ei decide sa faca o tranzactie, va fi in mod automat inscris in concurs. Autorulota pe care cei de la Mastercard o ofera va permte sa calatoriti in liniste in vacante oriunde doriti, iar CEC Bank promoveaza concursul pentru ca sunt multi clienti care ar putea participa pentru a castiga acest premiu foarte interesant pentru multi.

CEC Bank: Anuntul UIMITOR pentru Clientii din TOATA Romania

CEC Bank prezinta in imaginea de promovare, separat de autorulota, inclusiv 90 de carduri de cumparaturi care pot fi castigate de catre clientii care decid sa participe la aceasta promotie. Mai mult decat atat, 9 ceasuri inteligente Fitbit sunt oferite deasemenea impreuna cu acces exclusiv pentru 10.000 de persoane la una dintre noile melodii facute de catre HaHaHa Production, casa de productie care este detinuta si de catre Smiley.

Într-o lume care continuă să se schimbe… trăiește noul de Neprețuit. Plătește cu cardul tău Mastercard emis de CEC…

Publicată de CEC Bank pe Vineri, 31 iulie 2020

CEC Bank este unul dintre partenerii celor de la Mastercard in cadrul acestui concurs, astfel ca inclusiv clientii altor banci, care au carduri de acest gen, pot participa pentru a castiga premiile puse in joc. Cei de la CEC Bank le recomanda totusi clientilor proprii sa se inscrie, facand simple plati cu ale lor carduri Mastercard, iar asa au sansa de a castiga unul dintre premiile foarte bune pe care procesatorul de plati le ofera incepand din cursul zilelor trecute.

CEC Bank este una dintre bancile care promoveaza acest concurs al Mastercard, insa mai mult ca sigur vor veni anunturi si de la celelalte banci care au clienti cu carduri Mastercard.