Vestea GROZAVA pentru Huawei MATE 40 Pro ce va Bucura Fanii

Huawei MATE 40 Pro are parte de o veste grozava care in mod sigur ii va bucura pe fanii din intreaga lume, iata ce decizie a fost luata de catre companie.

veste Huawei MATE 40 Pro

Huawei MATE 40 Pro se indreapta incet, incet, spre lansare, iar asta ne aduce si mai multe informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie oferit de catre telefon in momentul in care va ajunge in magazine. Conform unor surse din China, se pare ca Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu un ecran de tip “cascada”, adica va avea marginile ecranului curbate spre exteriorul panoului frontal, asa cum s-a intamplat si cu modelele lansate pe piata inaintea sa.

Huawei MATE 40 Pro va continua astfel traditia telefoanelor care au ecrane de tip “cascada”, iar asta in conditiile in care cei de la Huawei vor sa-si diferentieze produsele fata de cele ale Samsung. Asta inseamna ca utilizatorii ar trebui sa aiba parte de aceeasi experienta precum in cazul modelului anterior, desi Huawei MATE 40 Pro va avea cu siguranta un ecran superior, din punct de vedere tehnologic, care ar trebui sa ofere si o experienta mai buna de folosire.

Vestea Grozava pentru Huawei MATE 40 Pro ce va Bucura Fanii

veste Huawei MATE 40 Pro ecran

Huawei MATE 40 Pro urmeaza deasemenea sa aiba si nou butoane virtuale de control adaugate pentru acest ecran, sau cel putin asta sugereaza un brevet de inventie care a fost publicat in China. Predecesorul sau a fost primul model care a avut asemenea butoane de control adaugate de catre Huawei, iar cu Huawei MATE 40 Pro este extinsa lista celor care vor putea fi folosite de catre utilzatori pentru a controla diverse functii ale telefoanelor pe care le folosesc zilnic.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu o rata de refresh de 90 Hz, nu 120 Hz cum vedem chiar si la Samsung, ceea ce ar putea fi un dezavantaj pentru unii, dar fata de 60 Hz din iPhone, tot e un bonus. Specificatiile pe care le are ecranul Huawei MATE 40 Pro nu sunt peste cele care sunt oferite de catre telefoanele concurentei, si asta in conditiile in care inclusiv producatori precu Xiaomi, OPPO, Vivo, sau OnePlus, incep sa lanseze telefoane doar cu ecrane de 120 Hz.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa fie prezentat in toamna, poate chiar pe 1 octombrie, insa lansarea in magazine deocamdata nu are vreo posibila data stabilita de catre companie.