Raiffeisen Bank: Anunt OFICIAL, este GRATUIT pentru Clienti

Raiffeisen Bank are un anunt urias pentru clientii sai din Romania, iata ce a dezvaluit ca ofera gratuit, si cat timp putem profita de acest lucru.

Raiffeisen Bank premium

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial o surpriza foarte mare pentru foarte multi clienti din Romania, banca avand ceva grozav gratuit pentru toti cei care sunt dornici sa profite de ceea ce a anuntat. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank sarbatoresc 10 ani de premium banking in Romania, iar cu aceasta ocazie au decis sa le ofere clientilor si o serie de premii extrem de atractive, demne de serviciile pe care le ofera de atat de multa vreme in tara.

Raiffeisen Bank a creat serviciul premium banking pentru clientii care au venituri mari, ei beneficiind de o serie de beneficii care nu sunt oferite si restului clientilor din Romania. Se pare ca exista suficient de multi clienti cu venituri mari in Romania pentru ca Raiffeisen Bank sa tina acest serviciu activ timp de 10 ani de zile, iar acum isi premiaza clientii cu premii de minim 5000 de euro, plus cursuri Masterclass, care sunt si ele destul de scumpe.

Raiffeisen Bank: Anunt OFICIAL, este GRATUIT pentru Clienti

Raiffeisen Bank le ofera clientilor din Romania, care inca nu au active serviciile premium, sau celor care devin clienti ai acestor servicii, premii mari care sunt demne de asemenea beneficii. Raiffeisen Bank ofera vouchere de design interior in valoare de 5000 de euro fiecare, astfel ca oricine are o casa mare si frumoasa, pe care fie vrea s-o mobileze, sa vrea sa o faca sa arate complet diferit, ar putea sa o schimbe intr-o mare masura.

Aniversăm 10 ani de Premium Banking! Sărbătorește cei 10 ani de excelență alături de noi și descoperă beneficiile…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 31 iulie 2020

Raiffeisen Bank ofera deasemenea si abonamente pe o platforma de cursuri Masterclass, acestea fiind valabile pentru o perioada de un an de zile, deci aveti suficient timp pentru a va bucura de tot. Desigur ca trebuie mai intai sa deveniti client al serviciilor premium pe care Raiffeisen Bank le ofera in Romania, insa daca o faceti, iata ca va veti putea bucura si de privilegii pe masura banilor pe care ii cheltuiti pentru aceset servicii de mare interes.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie valabila pana in data de 30 septembrie, deci aveti suficient de mult timp la dispozitie pentru a va decide daca vreti sa deveniti client premium, sau nu.