RCS & RDS: Anunt catre TOTI Romanii,Ce se Intampla IMPORTANT

RCS & RDS a publicat un anunt foarte importat catre toti romanii, iata ce se intampla important, si ce trebuie sa stie clientii din Romania acum.

RCS & RDS revenire

RCS & RDS are un anunt important care ii vizeaza nu doar pe clientii sai din Romana, ci pe toti romanii, si e vorba despre ceva de care foarte multa lume ar trebui sa ste, pentru ca s-ar putea sa fie ceea ce isi doreste. Cei de la RCS & RDS au anuntat ca saptamana viitoare urmeaza sa reinceapa Champions League, cea mai urmarita competitie de fotbal din lume, iar DIGI 4K va transmite doua meciuri importante pentru cei care asteptau cu nerabdare startul.

RCS & RDS a anuntat ca va transmite pentr clientii DIGI 4K, si cei care au doar DIGI Sport, meciurile Bayern Munchen – Chelsea, si Manchester City – Real Madrid. Vorbim despre o infruntare care aduce pe DIGI 4K patru dintre cele mai importante echipe din lume, iar RCS & RDS ne spune ca va transmite totul in direct la mijlocul saptamanii viitoare, la orele obisnuite la care sunt transmise asemenea meciuri pentru microbistii din toata Europa.

RCS & RDS: Anunt catre TOTI Romanii,Ce se Intampla IMPORTANT

RCS & RDS anuntase inca de acum mai bine de o saptamana faptul ca primul dintre meciuri va fi transmis in direct prin DIGI 4K, dar recent a adaugat informatii si cu privire la al doilea. Primul meci urmeaza sa aiba loc in data de 8 august la ora 22:00, in timp ce al doilea are loc cu o zi inainte, la aceeasi ora, iar RCS & RDS va avea inclusiv emisiuni dedicate Champions League pe posturile sale de televiziune, deci veti putea urmari discutiile de acolo fara probleme.

RCS & RDS transmite nu doar meciuri de fotbal prin DIGI 4K, ci si multe alte competitii sportive importante, astfel ca aveti fara discutie ce sa urmariti, mai ales daca in aceasta perioada va cam plictisiti. RCS & RDS are un program destul de interesant pentru DIGI 4K in momentul de fata, iar asta in ciuda faptului ca pandemia inca loveste puternic in Romania, deci trebuie doar sa va uitati cu atentie la program pentru a decide ceea ce vreti sa urmariti.

RCS & RDS va extinde lista evenimentelor sportive care sunt transmise prin intermediul DIGI 4K, insa totul depinde si de ce fel de competitii vor fi disponibile pentru preluare si retransmisie in Romania.