Android 11: Google CONFIRMA Noua Schimbare pentru Telefoane

Android 11 are confirmata o noua schimbare importanta de catre compania Google pentru toate telefoanele, iata ce urmeaza sa fie modificat pentru noi.

Android 11 colaje

Android 11 are confirmata de catre compania Google o noua schimbare mare pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie de interes pentru toti oamenii, deoarece experienta de folosire e schimbata. Mai exact, cei de la Google au confirmat faptul ca incepand cu Android 11 in ecranul de blocare nu vor mai fi afisate colajele albumelor pentru melodiile pe care le ascultam folosind aplicatia predefinita pentru muzica.

Android 11 are confirmata aceasta schimbare de catre compania Google ca parte a unor altor modificari care sunt facute in cadrul sistemului de operare de catre compania americana in aceasta perioada. Google face aceasta modificare dupa ce in Android 10 a decis sa aplice un efect de blur peste colaje, iar acum in Android 11 s-a luat decizia ca nu mai e absolut deloc nevoie de colajele de acest gen, asa ca lumea ramane fara absolut nimic de acum.

Android 11: Google CONFIRMA Noua Schimbare pentru Telefoane

Android 11 a avut aceasta schimbare integrata inca din primele versiuni beta ale sistemului de operare, insa unii au crezut ca totul este vreun bug pe care Google il va rezolva in viitorul apropiat. In realitate se pare ca lucrurile nu stau asa, iar Android 11 nu va mai afisa colajele pentru muzica ascultata, dar asta nu e neaparat o problema, pentru ca multi utilizatori nu s-au aratat chiar atat de suparati de aceasta modificare impusa de catre compania americana.

Android 11 vine si cu multe alte modificari facute de catre cei de la Google, iar asta in conditiile in care sistemul de operare este oricum gandit pentru a veni cu suficient de multe noutati bune pentru toata lumea. Android 11 va fi lansat in versiune finala undeva prin septembrie de catre cei de la Google, compania americana dorind sa le ofere clientilor toate actualizarile cat mai repede, chiar daca pandemia de Coronavirus a cam afectat procesul de dezvoltare deja.

Android 11 va fi initial lansat de catre Google pentru telefoanele Pixel, iar mai apoi se va face tranzitia catre celelate telefoane, in functie de cum gandeste fiecare producator actualizarile.