Guvernul Romaniei: mastile de protectie obligatorii in Bucuresti in aer liber

Guvernul Romaniei masti bucuresti

Guvernul Romaniei a luat o foarte importanta decizie care ii vizeaza pe toti oamenii care circula prin Bucuresti, si e ceva de care toata lumea ar trebui sa stie chiar in acest moment, mastile de protectie devenind obligatorii in aer liber in anumite zone din capitala tarii.

Guvernul Romaniei impune ca mastile de protectie sa fie purtate in mod obligatoriu in Centrul Vechi pe tot parcursul zilei, acelasi lucru fiind valabil in statiile mijloacelor de transport in comun, gari, autogari, sau chiar piete, deci zonele aglomerate.

Guvernul Romaniei impune deasemenea purtarea obligatorie a mastii si pentru evenimentele care se desfasoara in aer liber, indiferent de natura, in targuri, si in retul zonelor de mai jos, nerespectarea regulilor aducand amenzi mari.

“S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii de protecţie pe toată durata zilei în zona delimitată ca fiind Centrul Vechi, în toată zona pietonală. S-a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în pieţe, în târguri şi în expoziţii, pe toată durata desfăşurării expoziţiei, târgurilor de către toate persoanele. S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii în staţiile STB, în gări, staţii CFR, peroane, autogări, staţii de auto, taximetre.”