WhatsApp: OFICIAL, Functia LANSATA Astazi pentru Telefoane

WhatsApp are in mod oficial o functie lansata pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce a fost anuntat si cat de mult ne ajuta in viata zilnica.

WhatsApp certificare

WhatsApp a anuntat in mod oficial astazi lansarea unei noi functii importante pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce a fost descoperit de foarte multa vreme, dar a fost pregatit abia acum. Mai exact, cei de la WhatsApp au anuntat in mod oficial astazi o noua functie pentru telefoane iPhone si Android care sunt folosite in lumea intreaga de catre cele 2 miliarde de persoane care sunt active in cadrul aplicatiei de mesagerie acum.

WhatsApp a lansat astazi o noua functie care le permite utilizatorilor sa caute pe internet msajele care au fost redirectionate frecvent de catre alte persoane pentru a vedea daca ele sunt adevarate, sau false. Un nou buton va fi vizibil in interfata aplicatiei de mesagerie incepand din perioada urmatoare, iar WhatsApp va redirectiona automat utilizatorii la apasarea sa pentru a initia o cautare, catre Google Search, unde va putea fi verificata veridicitatea acelui mesaj.

WhatsApp: OFICIAL, Functia LANSATA Astazi pentru Telefoane

WhatsApp a implementat aceasta masura ca una suplimentara in raport cu cea prin care limiteaza posibilitatea de redirectionare a mesajelor care sunt deja redirectionate prea des. Masura vin dupa ce foarte multa lume a continuat sa critice WhatsApp din cauza faptului ca nu a luat suficiente masuri pentru a impiedica raspandirea informatiilor false cu privire la Coronavirus, si aita ca a venit in sfarsit ceva care sa mai reduca raspandirea minciunilor.

WhatsApp certificare cautari

WhatsApp lanseaza aceasta noua functie in doar cateva tari de pe glob, unele dintre ele avand foarte multe cazuri de infectare cu noul Coronavirus, deci ea ar putea fi de foarte mare ajutor. Daca se va dovedi ca ea are succes, atunci nu este exclus ca WhatsApp sa o lanseze inclusiv in alte tari pentru a contribui la reducerea raspandirii virusului foarte periculos, dar totul depinde de felul in care vrea compania sa isi desfasoare planurile in cursul urmatoarelor luni.

WhatsApp pregateste inclusiv alte functii importante pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem cand vor fi toate 100% pregatite pentru a ne fi oferite in mod oficial pentru utilizare.