iPhone 12: Lansarea va fi impartita de catre Apple

iPhone 12 Lansarea impartita Apple

iPhone 12 va avea parte de o lansare impartita de catre compania Apple, americanii confirmand deja faptul ca ea va fi amanata in raport cu ceea ce a fost anuntat pentru lansare in cursul anului trecut pentru utilizatorii din toata lumea.

iPhone 12 ar urma sa fie prezentat in octombrie, insa lansarile ar putea avea loc segmentat, una in acea luna, si una in luna urmatoare, ceva ce am mai vazut in trecut de la compania Apple, deci nu vorbim despre vreo mare surpriza pentru cineva.

iPhone 12 cu ecrane de 6.1 inch ar urma sa fie lansate primele de catre compania Apple, in timp ce modelele cu ecrane de 5.4 inch si 6.7 inch ar urma sa fie lansate dupa aceea, iar asa pana de Black Friday telefoanele vor ajunge in magazine.

“Producătorii de PCB-uri din Taiwan în lanțul de aprovizionare pentru dispozitivele Apple își vor vedea livrările pentru noile telefoane iPhone până la cel de-al patrulea trimestru al acestui an, deoarece Apple a confirmat că iPhone 12 va debuta mai târziu decât în mod normal programat în septembrie. Apple își poate lansa iPhone-urile 5G în două etape, cu două modele de 6,1 inchi în prima și alte două dispozitive de 6,7 și 5,4 inchi în a doua, au spus sursele, adăugând că furnizorii de plăci principale SLP (asemănătoare cu substrat) fostele modele au lansat recent transporturile, iar cele din urmă să înceapă la sfârșitul lunii august.”