Android: Google a Lansat o Noua Functie Majora pe Telefoane

Android google nearby share

Android are in sfarsit lansata o noua functie foarte importanta pentru telefoanele din intreaga lume, una pe care utilizatorii o asteptau de extrem de mult vreme, ea permitand transferul rapid de fisiere intre dispozitive prin Wi-Fi, ca in cazul AirDrop.

Android a ales denumire Nearby Share pentru aceasta noua functionalitate pe care o ofera pentru utilizatorii din intreaga lume, iar dupa cum v-am spus deja, este practic o versiune a AirDrop-ului pe care cei de la Apple il ofera pentru iDevice-uri de multa vreme.

Android are disponibila aceasta functionalitate noua de la Google initial pe telefoanele Pixel si Samsung, si compania americana va colabora cu alti producatori de telefoane pentru a oferi acest sistem extrem de util pentru foarte multa lume.

Android ar trebui sa aiba sistemul oferit in alte telefoane undeva in cursul urmatoarelor saptamani, fara a se stie foarte clar cum va decurge intregul proces, dar ideea de baza ramane, expansiunea cat mai rapida pentru utilizatorii din intreaga lume.

Android google nearby share lansat

Android are in sfarsit o metoda rapida de a partaja fisiere intre dispozitive, iar asta pentru ca sistemul de operare a avut de mult integrata o functionalitate care permitea trimiterea de fisiere, insa doar prin Bluetooth, adica la viteze foarte, foarte, mici.