DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anunt IMPORTANT care a SURPRINS Multi Romani

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt care a surprins multa lume, iata ce s-a intamplat in cazul clientilor operatorilor de comunicatii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom urgenta

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar pentru ele au venit cateva vesti care au surprins multa lume, desi n-ar trebui sa fie asa. Un studiu facut in Marea Britanie a calculat cu cat au scazut vitezele medii de internet la nivel global, iar DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au tinut Romania pe un loc destul de bun, insa nu fara a exista problemein tara noastra in perioada starii de urgenta.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au avut probleme in a mentine la un nivel ridicat vitezele de internet din Romania in perioada starii de urgenta, astfel ca viteza medie de navigare pe internet a scazut. Vorbim despre o scadere de 5.32% in ceea ce priveste viteza medie de internet pe care DIGI, Orange, Vodafone, Telekom o ofera pentru romani, diferenta fata de viteza medie normala fiind mica, insa chiar si asa, trebuie mentionata schimbarea in ceea ce primesc romanii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anunt IMPORTANT care a SURPRINS Multi Romani

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom ofera in mod normal o viteza medie de download de 88.29 Mbps in teste, insa in perioada starii de urgenta ea a scazut la 83.6, totusi foarte buna. Explicatia pentru aceasta scadere in ceea ce priveste viteza medie de navigare pe internet in perioada starii de urgenta pentru DIGI, Orange, Vodafone, Telekom este destul de simpla, foarte multa lume statea in acelasi timp pe internet, retelele s-au congestionat, si au aparut problemele.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au avut anuntat inclusiv de catre ANCOM faptul ca in perioada starii de urgenta au mentinut serviciile functionale, si ca au avut in anumite momente cresteri considerabile ale valorilor de trafic. Ei bine, aceste congestii au adus problemele pentru vitezele medii de navigare pe internet, insa n-ar trebui sa ne facem prea multe griji, pentru ca lucrurile ar fi trebuit sa vina la normal, studiul acoperind perioada de pana in 30 iunie.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au tinut Romania pe locul 7 in topul tarilor cu cel mai rapid internet din lume, iar fata de China, unde viteza medie de download de pe internet a scazut la 6 Mbps in perioada starii lor de urgenta, noi stam excelent.