Fortnite: OFICIAL, Epic Games Anunta CAND Lanseaza Masinile

Fortnite tiruri

Fortnite are in mod oficial anuntate una dintre cele mai mari schimbari pentru joc de pana in momentul de fata, si vorbim despre masinile pe care foarte multa lume le astepta in cadrul titlului, ele avand intr-un final anuntata data la care vor fi lansate in mod oficial.

Fortnite urmeaza sa aiba masinile lansate de catre Epic Games in data de 5 august ca parte a unei actualizari speciale care are denumirea JoyRide, compania americana facand anuntul chiar astazi, dupa ce acum vreo saptamana dezvaluise ca actualizarea intarzie.

Fortnite va avea, practic, de maine disponibile masinile pe care le asteptam de atat de multa vreme, si ne vom putea bucura de toate surprizele grozave aduse de catre ele, astfel ca mai avem foarte putin de asteptat pana cand ele vor fi disponibile in mod oficial.

Fortnite a avut incluse benzinariile pentru aceste masini inca de acum mai bine de o saptamana, deci da, va trebui sa le alimentati pentru a le putea folosi, insa nu se stie deocamdata foarte clar despre ce fel de masini urmeaza sa fie vorba in noua actualizare.

Fortnite are inclus un tir in imaginea de prezentare pentru actualizare, dar mai mult ca sigur este vorba si despre alte tipuri de vehicule, asa ca mai mult ca sigur vom avea cu ce sa ne distram incepand chiar din cursul zilei de maine in cadrul jocului.