Raiffeisen Bank: Anunt pentru Clienti, Ce se Intampla Maine

Raiffeisen Bank a facut un anunt de interes pentru toti clientii sai din Romania, si nu numai, iata ce a pregatit banca pentru ziua de maine.

Raiffeisen Bank vina

Raiffeisen Bank vine astazi cu un nou anunt de interes pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca in cursul zilei de maine a pregatit o alta surpriza pentru ei, dar si pentru restul romanilor. Cei de la Raiffeisen Bank au programat un alt spectacol care va fi lansat in cursul zilei de maine in platforma sa de spectacole online, iar acesta va fi disponibil pentru a fi urmarit prin streaming de catre oricine doreste, fara vreo restrictie, din fericire.

Raiffeisen Bank a lansat in ultimele saptamani o gama variata de spectacole pentru toti romanii care vor sa vada arta online in loc sa mearga la teatre, unde nici nu prea pot. In cursul zilei de maine, cei de la Raiffeisen Bank au pregatit un nou spectacol, capitolul al treilea din proiectul “Caragiale e de vina!”, astfel ca veti putea vedea din culise ceea ce se intampla atunci cand este produs un spectacol de acest gen in Romania de catre actori.

Raiffeisen Bank: Anunt pentru Clienti, Ce se Intampla Maine

Raiffeisen Bank a publicat pe website-ul sau primele doua making of-uri pentru acest spectacol, si pe acelea le puteti vedea chiar in momentul de fata, insa pe cel noi il veti putea vedea maine seara dupa ora 19:00. Aceasta este ora obisnuita la care Raiffeisen Bank lanseaza spectacolele de acest gen pentru romanii dornici sa vada spectacole de teatru, aceasta ora fiind si potrivita pentru cei care lucreaza ziua, iar seara se intorc acasa, si mai au nevoie de relaxare.

Raiffeisen Bank are programate evenimente inclusiv in cursul urmatoarelor zile, astfel ca dupa cel de maine, urmeaza inca unul pe data de 11 august, si un al treilea pe data de 19 august. Raiffeisen Bank si-a propus ca o data la cateva zile sa lanseze cate un spectacol nou pentru romanii care sunt dornici sa vada spectacole online, si daca va era dor de piesele de teatru, sau doar de anumiti actori, atunci aveti ocazia de a ii revedea in aceste creatii care sunt lansate.

Raiffeisen Bank va continua proiectul sau de arta in cursul intregii luni august, si nu e exclus sa-l extinda inclusiv dupa aceea, dar totul depinde de interesul romanilor pentru creatii.