Raed Arafat: avertizare Coronavirus privind transportul cu masinile

Raed Arafat avertizare transport masina

Raed Arafat vine cu o avertizare importanta pentru cei care obisnuiesc sa circule cu masinile, si iau in interior inclusiv persoane cu care nu traiesc in aceeasi casa, atentionarea fiind una care ar trebui sa fie de mare interes pentru toata lumea.

Raed Arafat spune ca in cazul in care circulam cu persoane care nu locuiesc in aceeasi casa cu noi, ar trebui sa purtam masca de protectie inclusiv in masina, si geamurile ar trebui lasate putin deschise pentru a se crea o ventilare a aerului.

Raed Arafat vine cu o avertizare pe care am mai vazut-o si de la alti specialisti, iar asta pentru ca in masina este un spatiu inchis, mai mic decat intr-o casa, astfel ca e nevoie de masca de protectie si ventilatie pentru a se preveni o posibila infectare.

“Daca iei vecinul cu tine sau daca iei pe cineva cu care nu stai de regula in acelasi loc, in apartament, in casa, in masina trebuie purtata masca. Asta intotdeauna sa fie inteles, si in masina trebuie purtata masca, daca persoanele din masina nu sunt intotdeauna impreuna si chiar lasate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine sa se obisnuiasca cu el lumea, daca in masina sunt pasageri care nu stau impreuna de regula.

Faptul ca oamenii au iesit cu masinile personale este un lucru bun, pentru ca nu aglomereaza transportul public in comun, in acelasi timp, normal ca asta inreguneaza circulatia, dar de fiecare data pentru fiecare chestie exista un avantaj si un dezavantaj.” a declarat Raed Arafat la DIGI 24.