Facebook: Masura fara precedent impotriva lui Donald Trump

facebook masura donald trump

Facebook a surprins pe toata lumea cu o masura fara precedent luata impotriva lui Donald Trump, una care a surprins multa lume pentru ca pana acum compania a refuzat sa actioneze in acest mod impotriva presedintelui SUA.

Facebook a decis sa stearga o postare facuta de catre Donald Trump cu privire la noul Coronavirus, iar asta dupa ce a trecut prin multe scandaluri pentru ca a refuzat sa stearga din cadrul retelei de socializare alte postari controversate de-ale sale.

Facebook reactioneaza in sfarsit asa cum trebuie in cazul postarilor de acest gen facute de catre presedintele SUA, si aceasta este pana la urma o veste foarte buna care ne arata ca unele informatii nu ar trebui sa ramana in platforma.

“Facebook a renunțat la o postare a președintelui Trump care conține declarații false despre susceptibilitatea copiilor la Covid-19. Este pentru prima dată când compania și-a aplicat regulile care interzic vorbele dăunătoare pe una dintre postările lui Trump. Postarea pe care Facebook a eliminat-o este un videoclip video Fox în care Trump face o declarație incorectă, spunând că copiii sunt „aproape imuni” față de Covid-19. Nu este adevărat; copiii nu sunt imuni la noul coronavirus. Trump a postat clipul pe contul său personal de Facebook.”