Vodafone: Vestea GROZAVA Asteptata de Foarte MULTI Clienti

Vodafone are o veste grozava pentru foarte multi clienti din Romania, acestia asteptand de si mai mult timp acest anunt important de la operator.

Vodafone campioni

Vodafone are pentru foarte multi clienti din Romania o veste grozava pe care ei o asteptau de foarte multa vreme, si e extrem de imbucurator ca se intampla acest lucru intr-un final. Va spuneam ieri ca RCS & RDS si-a anuntat clientii in legatura cu faptul ca Europa League si Champions League sunt disponibile in format 4K pentru vizualizare in Romania la DIGI 4K, iar acum Vodafone ne spune ca inclusiv Look 4K transmite meciurile la fel.

Vodafone a facut anuntul in cursul zilei de ieri, cand au avut loc primele meciuri din Europa League, dupa suspendarea competitiei din cauza pandemiei de Coronavirus, insa totul continua in urmatoarele zile. Astazi cei de la Look 4K vor transmite un alt meci din Europa League, iar in cursul zilelor urmatoare vor fi transmise alte meciuri din Champions League, si doar clientii celor de la Vodafone vor putea sa urmareasca transmisiunile.

Vodafone: Vestea GROZAVA Asteptata de Foarte MULTI Clienti

Vodafone a anuntat inca de luna trecuta ca este furnizorul de servicii de internet care redistribuie in exclusivitate Look 4K pentru clientii din toata Romania, iar asta nu se va incheia curand. Pe de alta parte, Vodafone este al doilea operator din Romania care ofera transmisiuni pentru Europa League si Champions League in format 4K, iar desigur ca Look 4K este inclus un pachetul 4K de televiziune pe care operatorul il are in acest moment.

Fotbalul European revine de azi, la Look Plus, Look Sport și Look 4k! Cele mai tari meciuri din Liga Europa și Liga…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 5 august 2020

Vodafone a reusit in mod surprinzator sa ofere ceva ce niciun alt operator de telecomunicatii nu are, cele mai multe posturi de televiziune 4K pentru clientii sai din toata Romania. RCS & RDS a fost primul operator care a oferit posibilitatea de a vedea un post de televiziune 4K, Vodafone a venit mai apoi cu oferta sa, iar acum reuseste sa ofere mai mult decat oricare alta companie, si totul in doar cateva luni dupa ce a finalizat preluarea UPC.

Vodafone ofera extraoptiunea 4K pentru televiziune si la preturi surprinzator de bune in Romania, astfel ca oricine poate profita de situatie pentru a vedea continut la inalta calitate acum.