Windows 10: ATENTIE, Problema Confirmata de catre Microsoft

Windows 10 are o noua problema serioasa confirmata de catre compania Microsoft pentru toata lumea, iata ce se intampla in acest moment pe PC-uri.

Windows 10 congestii

Windows 10 are o noua  problema serioasa confirmata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii care folosesc sistemul de operare in intreaga lume, si vorbim despre ceva care frustreaza foarte multe persoane. Mai exact, cei de la Microsoft au confirmat faptul ca in cadrul Windows 10 exista o problema generata de catre actualizarea cu numarul KB4559309, ea generand pornirea foarte inceata a calculatoarelor pe care pe care noul update este instalat.

Windows 10 nu are probleme doar cu pornirea, ci si cu performantele in general, unele persoane raportand faptul ca ale lor calculatoare functioneaza mult mai greu decat in mod normal dupa instalarea actualizarii. Inclusiv navigarea pe internet este afectata de aceasta actualizare lansata pentru Windows 10 de catre compania Microsoft, impactul sau asupra sistemului de operare fiind mult mai mare decat se astepta foarte multa lume inainte de instalare.

Windows 10: ATENTIE, Problema Confirmata de catre Microsoft

Windows 10 are aici parte d o problema similara cu ceea ce am mai vazut in trecut in legatura cu sistemul de operare, iar cei de la Microsoft au recunoscut faptul ca investigheaza situatia pentru a vedea ce e intampla in realitate. Problema este ca inginerii sai au nevoie de mai multe informatii de la utilizatori cu privire la problemele intampinate in cadrul Windows 10, si totul i-ar putea ajuta sa readuca mult mai rapid situatia la normalul asteptat de toata lumea.

Windows 10 nu a avut aceasta actualizare blocata deocamdata de catre cei de la Microsoft pentru ca deocamdata inginerii sai n-au reusit sa descopere daca situatia este chiar atat de grava precum o prezinta unii dintre oameni. Asta inseamna ca e improbabil ca Windows 10 sa aiba problema aceasta rezolvata foarte curand, iar aici e nevoie de foarte multa rabdare pentru ca solutia buna sa fie gasita de catre inginerii de la Microsoft, iar acest lucru nu e usor de facut.

Windows 10 are multe alte actualizari pregatite pentru lansare in perioada urmatoare, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca toate lucrurile sa fie puse cap la cap asa cum trebuie de catre companie.