Facebook a Lansat o Noua Aplicatie pentru Jocuri fara Jocuri

Facebook Lansat Noua Aplicatie pentru Jocuri fara Jocuri

Facebook a lansat o noua aplicatie pentru jocuri, insa ea nu are vreun joc inclus, iar asta din cauza politicii celor de la Apple, care au obligat platforma de socializare sa renunte la planurile sale de a oferi o asemenea functionalitate.

Apple interzice in App Store aplicatiile care permit streaming-ul pentru jocuri, adica fix ceea ce a lansat Facebook pentru Android de ceva vreme, si ceva ce vrea sa ofere pentru iPhone si iPad, dar nu poate, din caza politicilor Apple.

“Din păcate, a trebuit să eliminăm funcționalitatea gameplay-ului în întregime pentru a obține aprobarea Apple în aplicația de jocuri Facebook de sine stătătoare – ceea ce înseamnă că utilizatorii iOS au o experiență inferioară celor care folosesc Android ”, a declarat Sheryl Sandberg, directorul de operare al Facebook, într-o declarație de presă dată pentru The acostament. „Am rămas concentrați pe construirea de comunități pentru cei peste 380 de milioane de oameni care joacă jocuri pe Facebook în fiecare lună – indiferent dacă Apple o permite într-o aplicație autonomă sau nu.”